Beton - "Holivudski" Reksam ima zicer, Kjelini i drugovi nastavljaju niz

Autor: Ivan Cvetković
subota 25.03.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Četiri para za sigurno zaradu...

Povezane vesti

4139 Montserrat - Haiti 2 (1.51)

Liga nacija, grupa B Concacaf zone, Haiti gostuje malo poznatom Monseratu, igrali su u ovom takmičenju pre pola godine, favorit je slavio sa 3:2, ali imali su ubedljivo vođstvo i opustili se. Haiti je reprezentacija sastavljena od fudbalera iz Evrope, oni uglavnom igraju sporedne uloge, ali postoji nekolicina koja je standardna recimo u najboljim izraelskim timovima, MLS i Holandiji. Imaju par odličnih napadača Pjeroa i Antoana, naravno, većina je prošla francuske fudbalske škole i sigurno su kvalitetniji tim od domaćina. Montserar je ekipa sastavljena od amatera u nižim englesim ligama, samo jedno poznato lice, kapiten Lajl Tejlor iz Notingem Foresta, ali teško da sam može nešto da učini. "Grenadiri" sa Haitija bi trebalo da dobiju bez problema, odbrana domaćih u kojoj par igrača nema klub je očajna.

4151 Heracles - Den Bosch 1 (1.17)

Sigurno da u Almelu neće olako prići meču, i dalje se trkaju sa Cvoleom za prvo mesto i mada će se sigurno vratiti posle godinu dana u elitu, Herakles igra na pobedu. "Crno-beli" će ugostiti Den Boš, tim koji se slabo snalazi na strani, ređa poraze i najslabiji je na putovanjima u čitavoj ligi. Oni su uspeli da izbegnu poraz na samo tri od jedanaest mečeva, radi se o klubu koji trenutno nema nikakve ambicije, nisu bili u eliti gotovo dve decenije, a ne mogu da ispadnu. Igraju opušteno, ova sezona je slabija nego prethodna, no svejedno, uglavnom je cilj da forsiraju mlade igrače. Jesenas je Herakles slavio protiv plavo-belih "Zmajeva" u gostima, sada će biti još lakše.

4074 Wrexham - York 1 (1.23)

Luda trka između Reksama i Nots Kauntija se nastavlja. Velšani kojima su holivudske zvezde MekIlneni i Rajan Rejnolds upumpali veliki novac imaju prednost od tri boda, i meč manje. Ovo je šansa da pobegnu rivalu iz Norfolka i naprave novi korak ka direktnoj promociji. To se očekivalo, drugoligaški i trećeligaški igrači u petom rangu zaista odskaču, Reksam je tokom čitave sezone ispustio samo dva boda kod kuće. Jork je više nego prosečan tim iz donjeg doma, dovoljno kvalitetan i poznat da izbegne šestu ligu, ali je razlika u kvalitetu prevelika. "Minstermeni" su se vratili u Nacionalnu ligu prošlog leta, jedini cilj je bio da opstanu, blizu su toga, ali u Velsu nemaju šta da traže. Zanimljivo da su zaustavili jesenas moćnog lidera u Severnom Jorkširu, pa će to biti motiv više za Robinse...

3505 Los Angeles FC - Dallas 1 (1.63)

Los Anđeles je daleko najjači MLS tim. Jednostavno, ekipa sa takvim zvezdama poput Vele i Kjelinija i odličnim Južnoamerikancima nije bez razloga šampion i veliki favorit za novu titulu. "Zlatno-crni" su drugi, dobili su dva od tri meča, imaju utakmicu manje, a u Kaliforniju za vikend stiže Dalas. Dobro su startovali, ekipa iz Teksasa je igrala polufinale Zapada, "Hupsi" su tradicionalno jaki kod kuće. Samo, protiv Los Anđelesa imaju košmarnu tradiciju u gostima, retko se dešava i da daju gol, ovo je sigurno najteži meč u ligi za njih i čini nam se da najbolji tim Amerike ne bi trebalo da ima problema da zabeleži treću pobedu u četiri meča na startu nove sezone.

Ne propustite