Beton - Interov zicer u Bernu, Sporting u naletu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.10.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Izdvojili smo četiri "sigurice" za vas.

Povezane vesti

5363 Young Boys - Inter Milan 2 (1.40)

Retko se dešava da šampion iz prošle sezone bude na poslednjem mestu na tabeli, ali eto, to je slučaj u Švajcarskoj, drugi put za tri godine. Sećate se verovatno kako je Cirih bio zalepljen za dno nakon šampionske sezone, sada su se sa tim suočili Jang Bojsi. Trener Ramen je dobio otkaz pred pauzu posle očajnih rezultata i samo jedne pobede u sezoni. Nisu se dobro proveli ni u prva dva meča u Ligi šampiona, prvo ih je preslišala Vila, pa Barsa. Iluzorno je očekivati da se "izvade" protiv Intera koji je mnogo bolje igrao u Evropi nego u prvenstvu, ali sada stabilizuje formu i treba očekivati da krene u borbu za titulu u Seriji A. Imaju četiri boda iz prva dva meča u LŠ, Zvezda je bila lak zalogaj, bili su čak i bolji od Sitija na "Etihadu", ovde ne bi trebalo da kompletni, imaju težak posao.

5408 Eintracht Frankfurt - RFS 1 (1.16)

I ako Dino Topmeler bude odmarao igrače, "Adleri" su prejaki za letonskog šampiona. Veliki uspeh za RFS koji postoji tek deceniju su dve šampionske titule u ovoj deceniji, igrali su pre dve godine grupnu fazu LK, sada su otišli korak dalje i dokopali se jeseni u LE. I ne samo to, zaustavili su Galatasaraj kod kuće nakon startnog poraza u Bukureštu. "Lavovi" mogu da budu opasni na Baltiku, tim je legija prosečnih stranaca, ali na "Valdu" protiv jednog od, po nama, top pet ili šest timova Bundeslige nemaju šta da traže. "Orlovi" su posle remija protiv Plzena u Heseu, protutnjali kroz Istanbul, tukli Bešiktaš. Za vikend su tesno izgubili od šampiona u Leverkuzenu, za vikend idu u Berlin protiv Uniona, sigurno će želeti da pobedom dočekaju taj meč u Bundesligi.

5365 Sturm - Sporting 2 (1.40)

Teško da će tim iz Graca odoleti Sportingu koji je bez dileme najjači portugalski tim, a ima luksuz i da odmara igrače. Posle pauze u njihovoj zemlji je na programu kup, pa su protiv Portimonensea u petak igrali u drugoj brzini i odmarali recimo najboljeg strelca lige, fantastičnog Đokereša. Sporting je nakon remija u Ajndhovenu dobio odličnu ekipu Lila na "Alvaladeu", austijski šampion zaista ne bi trebalo da im predstavlja problem jer se čini da mogu da postignu gol kad požele. Domaći su izgubili od Briža kod kuće i u Brestu, za njih ovo je novo iskustvo, čini nam se da su preslabi za ovu konkurenciju.

7403 Cruzeiro - Lanus 1 (1.73)

Par koji nam "drži" tiket. Polufinale Sudamerikane u Belo Horizonte stižu žilavi Argentinci, ali, ako pratite naše tipove znate da volimo da igramo na "Lisice" kada su domaćini. Kruzeiro je gigant koji je čak bio u Seriji B pre par godina, vratili su se, Ronaldo je uložio novac, pre nekoliko meseci prodao klub koji je u gornjoj polovini tabele. Na "Mineirau" igraju mnogo bolje, tu po tradiciji osvajaju veliku većinu bodova. "Rapose" su eliminisale Boku u derbiju takmičenja, pa Libertad, od pet mečeva do sada u takmičenju pred svojim navijačima dobili su četiri (računami i grupnu fazu). I Lanus je igrao dobro, iskusna su ekipa, u osmini finala i četvrtfinalu prošli su LDU (prošlogodišnjeg pobednika) i Independiente Medeljin na penale (dva remija), ali čini nam se da će teško sačuvati mrežu u Minas Žeraisu. Hrabriji mogu da probaju tačan rezultat 1:0.

Ne propustite