Beton - Nemci kao "sigurica", holivudski Reksam ima lak zadatak

Autor: Ivan Cvetković
petak 23.09.2022.
19:15
Izvor: Sportske.net

Ovo su naši predlozi.

Povezane vesti

7104 Germany - Hungary 1 (1.25)

Neće biti treća sreća, na EP su Mađari zaustavili Nemce, bilo je 2:2, a onda u Ligi nacija "Panceri" nisu pobedili u Budimpešti. Ovo je najbolji tim mađarske u poslednjih par decenija, imali su neke sjajne rezultate, pregazi Englesku, ali se "Elf" vratio na pravi kolosek pobedom protiv Italijana. Videćemo da li će Hansi Flik naći formulu za goste koji vode u grupi, što slobodno možete tretirati kao čudo, ali sve je otvoreno. Nemačka bi pobedom u Lajpcigu preuzela prvu poziciju.

Wrexham - Torquay 1 (1.25)

Ovo bi trebalo da bude lak posao za domaćina koji je veliki favorit za ulazak u profesionalni fudbal, odnosno četvrtu englesku ligu. Oni su prošlog leta čak dovodili igrače iz Čempionšipa, može im se, gazda kluba je čuveni holivudski glumac Rajan Rejnolds. On je baš zagrejan, uložio je veliki novac za ovu ligu, pa nije ni čudo što su pojedini fudbaleri iz recimo Hala i par kluba treće lige pristali da dođu u Vels i spuste se dva ili tri ranga niže. Reksam gleda u leđa Česterfildu, mada imaju samo bod manje. Kod kuće su dobili sve četiri utakmice, postigli 14 golova, pa se Torkiju koji je baš loše startovao i ima samo jedan bod, loše piše...

1148 Bahia - Operario 1 (1.45)

Kruzeiro se već vratio u ligu, a pred početak sezone očekivalo se da mu se pridruže Gremio, Vasko i Baija. Ti timovi i jesu na mestima koje vode u Seriju A, ali sem vodećih "Lisica" ostali još nisu sigurni. Baija je druga, ali na +6 od Londrine, do kraja su osam mečeva. Zato moraju da dobijaju ovakve utakmice, na "Fonte Novu" stiže Operario, simpatičan tim, "Radnički" ako bismo preveli sa portugalsko. Ova ekipa dolazi iz Mato Grosa. imaju dosta problema sa finansijama, pali su u drugom delu sezone, sada deluju kao klub koji će se vratiti u treću ligu. Kao i većina provincijskih timova kod kuće su mnogo bolji nego na putovanjima, pa favorit koji je slavio i u prvom delu prvenstva na "Morenau" ne bi trebalo da ima problema kod kuće i napravi novi korak ka eliti.

41406 Rhein Neckar - Flensburg 2 (1.67)

Rajn Nekar je odlično počeo sezonu, imaju sve četiri pobede, perfektan učinak što je u neku ruku iznenađenje. Ali, ako imamo u vidu da su igrali sa timovima koje su po kvalitetu sredina ili borba za opstanak, jasno da možda ovaj start i nije tako impresivan. Flensburg je nakon uvodne tri pobede, odigrao nerešeno sa Fukse Berlinom što je neuspeh za tim koji je osvojio dve od poslednje četiri titule. Oni imaju problema sa par povređenih igrača, ali sa Jakobsenom, Hansenom i ostalim Skandinavcima trebalo bi da budu prejaki za ekipu iz Manhajma koja je ipak slabija nego pre četiri ili pet godina kada su bili u samom vrhu.

Ne propustite