Beton - Poker sigurnih kečeva!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 05.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ne bi smelo da bude iznenađenja.

Povezane vesti

5410 Milan - Slavia Prague 1 (1.54)

 Kako sezona odmiče postaje jasno da je glavni Milanov cilj LE. Ovo je jedini trofej koji nedostaje u klupskim vitrinama, titula je izvan dometa, pa je uz naravno pretpostavku da će sačuvati mesto u top četiri, Evropa prioritet i to će jasno biti vidljivije kako se sezona bude primicala kraju. Rival je Slavija koja može da bude opasna u Evropi, "Sašivani" su od raspada Čehoslovačke par puta bili u top osam u evropskim kupovima. Ipak, Milan je iskusniji, i odmorniji, jer su Pražani u poslednjih sedam dana odigrali dva velika derbija protiv najvećeg rivala Sparte, u kupu, pa onda za vikend u prvenstvu. Sve to bi moglo da igra ulogu, uz iskustvo "Rosonera" koji bi trebalo da steknu prednost pred revanš u Vršovicama.

1038 Ipswich - Bristol City 1 (1.59)

Trka za PL je ponovo otvorena, nakon posrtanja Lestera koji je u najgorem trenutku van forme. "Traktor Bojsi" su i dalje iznenađenje sezone nakon promocije u Čempionšip, i oni igraju sa oscilacijama, ali je MekKenina ekipa i dalje u top dva, odnosno na mestu koje znači direktnu promociju u najjaču ligu na svetu. U najboljoj su formi od svih ekipa, pet pobeda u nizu, u utorak na "Portman Roud" stiže Bristol Siti. "Robinsi" su daleko od borbe za baraž, očekivali su više od sezone. Iskusni Najdžel Person je smenjen krajem oktobra, nije da je Lajam Mening napravio neki napredak. Jesu rasterećeni ali teško da mogu da odole u Istočnoj Angliji.

7334 Al Naasr Riyadh - Al Raed 1 (1.27)

Ovo bi trebalo da bude penal. Ronaldovi "Vitezovi" su drugi, teško da mogu da stignu Al-Hilal koji je izgubio samo četiri boda ove sezone. Ali, Ronaldo je uvek gladan golova, njegov tim će ugostiti Al-Raed, ekipu koja se grčevito bori za opstanak. U pitanju je tim sa severozapada zemlje koji nema neke velike zvezde, uz to suočiće se sa košmarnom tradicijom. U poslednjih desetak godina tek jednom su uspeli da ostanu neporaženi protiv rivala iz prestonice. Sve jasno, trebalo bi da vidimo lakog "keca".

40248 Kiel - RK Zagreb 1 (1.17)

Zatvorićemo tiket sa rukometnom Ligom šampiona. Kil je šampion Bundeslige, četvrorostruki prvak Evrope, žele prvo mesto u grupi, na sever Nemačke stiže Zagreb. Verovatno najbolji tim na Balkanu je siguran u prolazak u narednu rundu, ni oni nemaju neki rezultatski pritisak, ali daće sve od sebe da pruže što jači otpor timu slavnog Filipa Jihe. U Zagrebu su Nemci lako slavili, ne bi trebalo da imaju problem ni kod kuće. Ovo je inače poslednje kolo grupne faze, tekst o takmičenju i još par tipova imate u našem magazinu.

Ne propustite