Beton - Sigurica na Milan!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 10.03.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Parovi sa solidnom kvotom.

Povezane vesti

1318 Milan - Empoli 1 (1.44)

 

Milan je igrao u LE u četvrtak, znaćete rezultat meča protiv Slavije kada ovo budete čitali, ali verujemo da neće imati problem u nedelju protiv Empolija. Toskanci su igrali loše jesenas, menjaju se treneri kao na traci ali su par bodova iznad zone ispadanja. Napravili su par boljih rezultata tukli Sasuolo i Salernitanu u gostima, zaustavili Juve i Fiorentinu. Ali, Milan je kvalitetniji, igra na domaćem terenu, mogli bi eventualno i do drugog mesta, ali titula ostaje izvan dometa. Empoli je pred ovaj meč ponovo u problemima, poraženi su od Kaljarija kod kuće i to je verovatno početak nevolja u poslednjih 10 kola.

 

1914 AZ Alkmaar - Excelsior 1 (1.31)

 

AZ je četvrti, jasno da i dalje nisu odustali od potere za Tventeom koji ima solidnu prednost. Treće mesto znači Ligu šampiona, odnosno kvalifikacije što bi bio veliki uspeh za ekipu iz pokrajine sira. AZ je tukao nedavno Ajaks, gosti iz Roterdama bi trebalo da budu lak plen. Iako je dobro počeo sezonu Ekscelsior je skliznuo u borbu za opstanak, tim su u najgoroj formi u Holandiji u ovom trenutku, naređali su pet poraza. Očekivali smo preokret prošle nedelje, ali ih je Fortuna Sitard ponizila. Ovakak Ekscelsior bi lako mogao da prođe kao i prošlog proleća kada su primili pet golova na AFAS stadionu.

 

2166 Austria Vienna - Tirol 1 (1.53)

 

Austrija je podigla glavu nakon poraza u derbiju Beča, uspeli su da savladaju novajliju u Lincu i dalje se drže tu negde oko plej-of pozicija. Za "Ljubičaste" to je minimum minimuma, probaće da se ušunjaju u top šest i eventualno bore za LK. U Beč stiži Tirolci koji verovatno neće ispasti jer je Luštenau otpisan, ali tim iz Insbruka igra loše, ovo je još slabija sezona od prošle. Očajni su u gostima, teško postižu golove i to bi moglo da odluči ovaj meč.

 

1987 Club Brugge - Leuven 1 (1.32)

 

Penal za Briž, Luven se bori za opstanak, na "Brejdelu" obično kroz istoriju nemaju šta da traže. Iako su domaći daleko od nekadašnje slave, ipak bi ova sezona mogla da znači povratak u vrh. Rojal Unionu ne mogu da pariraju, ali sledi plej-of, pre d dve godine su se Unionisti raspali u poslednjih mesec dana sezone i prepustili titulu. Nije baš da je taj scenario realan, na kraju krajeva, ispred je i mladi tim Anderlehta. Briž uglavnom lako izlazi na kraj sa gostima iz okoline Brisela...

Ne propustite