Beton - Vila, Bolton, Slavija i Braga su fiksevi kola

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.04.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su fiksevi kola.

Povezane vesti

1005 Aston Villa - Fulham 1 (1.75)

 Teško je oponirati ovih dana Vili. Emeri je preporodio tim, klub iz Midlendsa je stigao u borbu za Evropu, za vikend je prekinuta serija pobeda, remizirali su na gostovanju Brentfordu. Sada će ponovo odmeriti snage sa ekipom iz Londona, u Birmingem stiže Fulam. "Kotadžeri" su prekinuli seriju loših rezultata sa par pobeda u nizu, posle trijumda na "Gudisonu", dobili su Lids u subotu. Iako bez Mitrovića, ekipa Marka Silve je dala pet golova u poslednjih 180 minuta sezone. Ali, Vila je po nama bolja ekipa, igra odlično od kada je Španac stigao u klub, dobili su četiri meča u nizu pred svojim navijačima, probaćemo sa pobedom domaćih koja "drži" naš beton tiket sredinom nedelje.

7494 Bolton - Accrington 1 (1.50)

Borba za ulazak u Čempionšip u nikada jačoj trećoj ligi ulazi u samu završnicu. "Troteri" ne mogu direktno u viši rang, moraće da probaju kroz baraž, a da se ne bi osvrtali valjalo bi da slave u zaostalom meču protiv Akringtona. Za vikend, tim sa engleskog jugozapada je slomio Šruzberi. Ista priča, čvrsta odbrana Boltona je sačuvala mrežu, jedan gol je bio dovoljan. U utorak na stadion Univerziteta u Boltonu stiže slabi Stenli. Akrington je u nevolji, "Crveni" su u opasnosti da posle pet sezona ispadnu iz trećeg ranga. Gube u seriji, imaju dosta problema u odbrani, primili su mnogo naivnih golova. Čini se da bi mogli malo da odmore ključne igrače, za vikend im dolazi takođe davljenik Kembridž, za njih to je ključni meč što bi Boltonu moglo da olakša posao.

7523 Ostrava - Slavia Prague 2 (1.55)

Slavija je dobitnik vikenda, preslišali su lokalnog rivala Bohemijans, "Kenguri" su još i dobro prošli s obzirom da je na poluvremenu bilo 3:0. Ali, "Sašiveni" su malo spustili nogu sa gasa, imajući u vidu gostovanje Ostravi u utorak. Za njih sjajne vesti stigle su iz malenog Slovačkog. Uvek jaki domaćin sa granice je zaustavio Slaviju, pa su praški rivali sada poravnati na vrhu. U vanrednom kolu, Slavija svakako ima teži zadatak na gostovanju Ostravi, ali ni Sparti neće biti lako jer na "Letnu" stiže šampion Plzenj koji je doduše ostao bez daha tokom proleća. Ostrava je čudan tim, igraju sa dosta oscilacija, tukli su Plzenj, Bohemijans i Slovačko, ali je bodove iz Šlezije recimo odneo Brno, kao i Teplice, to su timovi iz donjeg doma. Čini se ipak da Slavija ne bi trebalo da ima problema protiv tima čiji je trener proslavljeni Pavel Hapal bivši selektor Slovačke. Slavija u poslednja dva šampionata nije slavila na ovom gostovaju.

7504 Braga - Nacional 1 (1.15)

Tiket ćemo zatvoriti penalom na Bragu koja je već u finalu. Tim iz Minja je na Madeiri dobio sa 5:0, ali i ako izvede kombinovani tim, imaju dugu klupu, dosta talentovanih igrača koji čekaju šansu. Sa druge strane, Nasional se bori grčevito za opstanak, za njih je mnogo važnije gostovanje drugom timu Portoa za vikend, samo su par bodova iznad zone ispadanja, prava je nauka za njih ove sezone da postignu gol. Iako meč nema značaj, teško je verovati i da ostrvljani mogu da daju gol, oni najradije ne bi ni igrali ovu utakmicu, a rezervisti Brage uz par igrača iz prvog tima, svakako da imaju motiv da se dokažu Arturu Žoržu koji sjajno vodi tim i izvesno je da će u najgorem slučaju "Crveni" igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona u avgustu. 

Ne propustite