Daj gol - Arsenalu neće biti lako u Bornmutu

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.08.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Odlične kvote!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

3111 Bragantino - Ceara 3+ (2.18) 

U Braganki, domaćin koji je vlasništvo Red Bula uvek igra ofanzivno i na gol više. Oni su proteklih godina bili osveženje od ulaska u ligu, loše počeli sezonu jer su igrali u Kopa Libertadores, sada bi mogli da završe u sredini tabele. Seara je takođe nastupala u Kopa Sudamerikana, tim iz Fortaleze ima dovoljno kvaliteta da opstane, mada daleko od toga da su sigurni. Čini se da Red Bul Bragantino može opuštenije da uđe u ovu utakmicu, dobili su četiri od pet mečeva u predgrađu Sao Paula, retko tražimo golove u Seriji A u Brazilu, ali je ovo meč u kome bi moglo da ih bude. 

2812 UC Dublin - St Patricks GG&3+ (2.45) 

Teško je reći šta se dogodilo sa Univerzitetom Dablin. Delovali su kao da su se pomirili sa ispadanjem, a onda su "Studenti" dobili par mečeva i preskočili Fin Harpse. Tačnije dobili su direktnog rivala, a odneli su i bodove protiv Slajga, i remizirali protiv Drogede. I za tili čas imaju šansu da izbegnu direktno ispadanje. Mnogo že zavisiti i od duela sa Sent Patriksom koji je bolji tim, plus igra bez pritiska, ispali su od Ilićevog CSKA Sofije u Ligi Konferencija, ali su dobili Slajgo u prvenstvu i završiće verovatno u gornjoj polovini tabele. Domaćin će jurišati na pobedu, gosti igraju opušteno, itekako umeju da daju gol na strani, mada dugo nisu pobedili. Nema razloga za kalkulisanje, oba tima mogu da daju gol kao u prethodna dva meča među ovim rivalima. 

2644 Lyngby - FK Copenhagen 2+pp (2.56) 

Ovo deluje kao dobra ideja, jer Lingbi se vratio u ligu, protiv mnogo većeg gradskog rivala popularni "kraljevski klub" će igrati bez ikakve zadrške, ovo nisu mečevi u kojima se obezbeđuje opstanak. Domaćin je pred svojim navijačima odigrao nekoliko zabavnih mečeva, Kopenhagen je izgubio od Randersa na svom "Parkenu", ali "Lavovi" razmišljaju o plasmanu u Ligu šampiona. Na Crno More protiv Trabzona nose gol prednosti, protiv Lingbija igraju u petak, da bi imali dan odmora više pred revanš odluke. Misliće na turskog prvaka, pa možda i povratnik u ligu, može da iznenadi i da od početka krene ofanzivno, što im je običaj.

2803 Od - Sarpsborg GGI (3.50) 

Sarpsborg neće čekati, mada ovo gostovanje nije lako. Naime, Od je u lošoj formi, jednostavno mora da dobije, plus gosti imaju baš lopu tradiciju na ovom putovanju. Sarpsborg je jedan od najefikasnijih ekipa u ligi, neće se braniti, oćajni su u poslednje vreme i pali su u crvenu zonu. Dve ekipe koje se bore za opstanak, norveški fudbal je takav da bod ovde ne bi bio dovoljan za bilo koga, ima četiri ili pet ugroženih ekipa osim otpisanog Kristijansunda i Jerva kome i nije mesto u ovom rangu, svaka pobeda protiv direktnog rivala je zlatna. Zato, golove na tiket!

1002 Bournemouth - Arsenal GG (1.98)

Kvota je solidna jer se ne očekuje da "Trešnje" daju gol. Samo u Dorsetu Arsenalu nikada nije lako, plus domaćin još od vremena Edija Houva igra ofanzivan i tehnički dobar fudbala. Oni su baš nekarakteristična ekipa, "Čerisi" su startovali pobedom protiv Vile, naravno kod šampiona je bio samo izlet i to ne baš prijatan, dok je Arsenal podigao temperaturu među navijačima sa dve startne pobede. Samo, protiv Lestera su se videle prve pukotine u odbrani, kako rekosmo na jugu Engleske, jesu pobeđivalim ali retko kada u sudarima ova dva tima nisu obe ekipe dale gol. Svojevremeno su Bornmaut zvali "mali Arsenal", baš zbog stila, nisu ga puno promenili, što nam daje za razlog da verujemo da će imati svoje šanse protiv Artetinog tima.


Ne propustite