Daj gol - Gde će biti "kiše"?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.09.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net

Predlozi utakmica u kojima očekujemo golove.

Povezane vesti

1901 Volendam - Go Ahead Eagles GGI (3.70)

Bitna je namera, odnosno već ispisani scenario ovog meča. Naime, dva tima koja ne vode puno računa o odbrani, često igraju za navijače i bez izuzetka napadaju kada igraju kod kuće. Folendam je tim koji je stigao iz nižeg ranga, već smo zaboravili kada su poslednji put igrali u eliti i jasno boriće se za goli život. To je sudbina i "Orlova" svake godine, Go Ahed Iglsi su u najgoroj formi poslednjih par godina naređali su pet poraza. Ali, iako nisu dali mnogo golova ovi timovi su veoma ofanzivni, problem je neefikasnost, a ne pristup. Ako se kockike poklone, napadi bi na severu Holandije u petak uveče mogli da eksplodiraju.

1775 Aberdeen - Rangers 3+ (1.79)

Derbi kola na "Pitodriju", Gersi stižu na noge Donsima posle iskušenja u Amsterdamu, ali i katastrofe u "Old Firmu". To će dati samopouzdanje domaćinu koji izgleda jednu sezonu igra dobro, pa jednu potpuno razočara (bili su tek deseti prošle sezone), ove godine bi ponovo mogli da budu u vrhu. Domaćin je uz dva najveća kluba daleko najefikasniji u ligi i sigurni smo da će naći put do mreže gostiju iz Glazgova. Nemaju šta da izgube, dok sa druge strane Van Bronkhorstov tim nema prostora za kiks. Kada timovi igraju na "PitodrijU" obično ima golova. Gersi su oslabljeni pa je umesto dvojke bolje probati golove.

1227 Real Betis - Villareal GG (1.71)

Možda zvuči čudno pokušavati opkladu u kojoj će Viljareal primiti gol nakon četiri meča, ali negde moraju da im načnu mrežu. Lako može da se desi protiv njihovog bivšeg trenera Pelegrinija jer će Betis u Andaluziji napasti "Podmornicu". "Zeleni" su dobili tri od četiri utakmice, igraju bez kalkulacija, zaista ovaj tim pleni partijama već drugu sezonu. Prošle godine Viljareal je dobio "Betikose" u oba meča, ali je Pelegrinijeva ekipa završila ispred na tabeli. Verujemo da će se tresti obe mreže, odnosno da će konačno kapitulirati tim koji je odneo bodove iz Madrida protiv Atletika i sigurno je i sam spodoban da zatrese mrežu domaćih koji su izgubili jedino od Reala u startna četiri kola.

1320 Inter - Torino GG (1.82)

Interova odbrana ima problem, videlo se i protiv Milana, i jasno je da su posle dva poraza Inzagijeve akcije pale, u ovom meču on jednostavno mora da pobedi. Ali, Torino neopterećen rezultatom ume da bude veoma opasan, "Bikovi" su pobedili u tri meča, dobar start, odlično se brane i tražiće šansu u kontranapadu. Verujemo da će Inter pobediti, ali mogli bi ponovo da prime gol, šest puta je Handanović savladan u poslednja dva meča i to nije slučajno, svi ključni igrači odbrane su totalno van forme. U četiri od poslednjih pet mečeva protiv Intera, Granata je postigla gol...

2117 Young Boys - Lugano GG&4+ (2.80)

Jang Bojsi u meč ulaze posle poraza u derbiju od Sent Galena čime su izgubili prvu poziciju. "Crno-žuti" su dobili dva crvena kartona, besni su i na suđenje, ali i na neefikasnost, pa bi ceh mogao da plati Lugano. Samo oni nisu tako slabi kao prošle sezone kada su se jedva spasli. Ovaj tim je baš uz protivnika za vikend najefikasniji u ligi i probaće da iznenadi u Bernu gde baš imaju lošu tradiciju. Samo, Lugano je najbolji gost lige, tri pobede, devet golova, imaće šta da kažu i na stadionu "Vankdorf" u Bernu.

Ne propustite