Daj gol - GG na Fulam, goleada i na Hartse

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.08.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Gde padaju golovi u ovom kolu?

@FulhamFC/Twtter
@FulhamFC/Twtter

Povezane vesti

4268 Crawley - Fulham GG (2.08)

Premijerligaš gostuje kod tima iz četvrte lige kome je ovo je jedna od  najvećih utakmica u istoriji (svojevremeno su stigli do četvrtog kola kupa i izgubili minimalno od Junajteda). "Kotadžeri" su neporaženi nakon tri kola, uzeli su pet bodova, mogli su i više da fantastični Mitrović nije promašio penal u Vulverhemptonu. Domaćin ume da bude nezgodan, Fulam će izvesti kombinovani tim, Marku Silvi je stalo da napravi što pre bodovnu zalihu, pa će odmarati startere pred meč protiv odličnog Arsenala. Kakva je rezervna odbrana Fulama, Kravli Taun lako može da postigne pogodak u ovoj utakmici.

3997 Mito - Oita 3+ (2.05)

Rizikovaćemo, ali sa razlogom. Šampionat japanske druge lige ulazi u poslednju četvrtinu, Oita mora da juri pobedu, imaju još šansi za top šest i baraž za Džej Ligu. Oni su ionako tim koje postiže više golova nego što smo navikli u ovom rangu, klub iz Kjušua je ispao iz lige prošle sezone, kako rekosmo, direktna promocija je naučna fantastika, ali još mogu da dohvate plej-of. Mito tih ambicija nema, oni bi ovde bili zadovoljni i bodom, ali pitaće se gosti. U prvom delu prvenstva bilo je 1:1, očekujemo da oba tima ovde postignu gol, a onda ni 3+ plus nije daleko

4359 Dungannon Swifts - Glentoran GG (1.66)

Šampionat Severne Irske je praktično tek počeo, Glentoran ima četiri boda, oni su poznatiji od domaćih Svitfsa koji su baš loše startovali i primili sedam golova u dva meča. Čini se da bi mogli da imaju težu sezonu od prethodne, kako rekosmo Glentoran je poznatiji, svojevremeno neprikosnoveni, imaju 23 titule, ali baš dugo nisu bili prvaci. Prošle sezone su završili kao treći, redovni su uglavnom u evro-kupovima, ali preslabi za ozbiljne ekipe. Domaći će napasti, to je obaveza kada igrate kod kuće, verovatno izgubiti meč, ali bismo mogli da vidimo golove u obe mreže.

3672 Atletico Tucuman - Barracas Central 3+ (2.18)

Jasno da je lider Tukuman favorit u ovom meču, ali ne bi trebalo potcenjivati Barakas Sentral. Oni su ušli u ligu ove sezone, radi se o malom klubu. "Kamiondžije" iz jednog od barija prestonice Buenos Ajresa se drže više nego dobro. Naime, tim Alfreda Bertija koji je poznatiji kao igrać Njuelsa i Boke, ali i Bijelsin nekadašnji asistent igra dobar fudbal, trener forsira ofanzivu, pa crveno-beli umeju da postignu gol. Napravili su par dobrih rezultata na gostovanjima, igraju solidno, mada i mnogo promašuju. Kvota je velika jer Tukuman retko prima golove na svom "Monumentalu", ali gosti iz prestonice nemaju šta da izgube.

5446 Hearts - Zurich GG&3+ (2.35)

Harts je poražen u Cirihu, ali nema sumnje da će imati priliku da nadoknadi prednost na svom "Tajnkaslu". Oni su bez sumnje, van Old Firm rivala bili najbolji škotski tim prošle sezone, i ove žele u vrh. Džambosi igraju nešto drugačije, ofanzivnije ove sezone, ovo je prvi put od 2005. da će igrati jesen u Evropi. Oavojeni kup Škotske im je dao šansu da praktično igraju od poslednjeg kola, pa iako ispadnu LK je obezbeđena. "Srca" su izgubila od Seltika za vikend, ali ovo je važnije, u svom ostalim utakmicama od početka sezone dali su, ali i primili gol. Cirih je užasan u prvenstvu, ali švajcaski šampion je nakon eliminacije od Karabaga uspeo da eliminiše Linfild i obezbedi evropsku jesen. U kome takmičenju videćemo i njihova odbrana je porozna, pa bi u Edinburg mogli da vidimo dosta golova.

 

Ne propustite