Daj gol - Goleada na "Mustoaru"

Autor: Nemanja Janošev
subota 09.03.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ne propustite!

Povezane vesti

1314 Cagliari - Salernitana Tim1 2+  (1.95)

Još uvek postoji matematika za goste, činjenica je da kasne devet bodova za 17. timom na tabeli, Veronom. Odigrali su solidno protiv Udinezea, najavili da bi mogli da uđu u dobru seriju na kraju, ali čini nam se da je prekasno. Kaljari ima veliku šansu, Ranijeri je veoma iskusan trener, neko ko je tokom svoje karijere osvajao Premijer ligu, neće dozvoliti tek tako da ispadne ekipa sa Sardinije i jasno je da su sa samopouzdanjem koje je nesumnjivo veliko posle pobede nad Empolijem, favoriti u ovom duelu. Za goste neće igrati Boateng koji je povređen, Đomber, Pjeroci, Pirola, Facio je takođe pod znakom pitanja i to je takođe veliki problem... Uglavnom, očekujemo pobedu domaćina, verujemo u makar dva njihova gola. 

1527 Lorient – Lyon GG&3+ (2,36)

Sudar između ekipa koje su se preporodile u 2024. godini i pobegle sa donjeg dela tabele ka sigurnoj sredini. I Lorijen i Lion imaju po četiri pobede na poslednjih pet mečeva, što je impresivan skok ako se uzme u obzir da ih je Lion od početka sezone ima ukupno osam, a Lorijen tek šest. Kada su ovakve dve ekipe u naletu, onda je red da ispoštujemo i golove. Na stadionu Lorijena ove sezone palo je 40 golova na 12 utakmica, a iako je Lion dosta tvrđi gost, kako su u boljoj formi, verujemo da utakmica može da se otvori. Uz to, jesenas je bilo 3:3 kada je Lion bio domaćin.

1421 Werder Bremen - Dortmund GG&3+ (1,73)

Ovo je duel između dve nepredvidive ekipe, ali tradicija kaže da gađamo golove. Iako su poslednje dve utakmice završene pobedama Borusije 1:0 i 2:0, pre toga su golovi prštali na sve strane - 2:3, 4:1, 1:2, 3:2, 2:2, 2:2, 3:4 u periodu od 2019. do 2022. Na poslednjih 10 utakmica na svom terenu, Verder nije dao gol samo Bajer Leverkuzenu (0:3), tako da nema razloga da ne verujemo da će savladati "milionere". S druge strane, Dortmund je treći najbolji gost u ligi, sa skorom 5-6-1 i u proseku daje dva gola na svakom gostovanju, gol razlika je 24:12, na 12 mečeva, dakle - tačno tri gola po meču. Opet je matematika jača od nas i zaokružena goleada. 

Ne propustite