Daj gol - Goleada u Barseloni, konačno će proraditi Hofenhajm

Autor: Milovan Longinov
subota 18.03.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Gde padaju golovi u ovom kolu?

Povezane vesti

4119 Lokomotiv Moscow - Krasnodar 1+I&2+II (2.75)

 

Obe ekipe su imale slab prvi deo sezone, posebno mislimo na domaćina, dok su gosti otkako ih je preuzeo Vlada Ivić daleko konkretniji i bolji tim. Dokazali su to u meču protiv Dinama iz Moskve, potom i u Kupu Rusije gde su prošli dalje, za razliku od Lokomotive koja je ispala i koja bi usled tog pada samopouzdanja mogla da bude u podređenom položaju u narednom meču. Krasnodar je u naletu, imaju veoma, veoma mlad tim koje na terenu predvodi 22-godišnji Jermen Spertsijan. Ako ga niste gledali, moraćete, radi se o novom čudu sa Kavkaza, momku koji bi mogao da se dobro proda na kraju ove sezone. Na poslednje tri utakmice, isto toliko asistencija, pa očekujemo svakako gol od Ivićevog tima. Da li mogu do pobede? Nekako je sigurnije igrati na golove, domaćini imaju i iskusnog Dzjubu koji i dalje trese mreže prilično često.

1203 Real Betis - Mallorca Tim2 1+ (1.70)

Gostima ne prija odlazak u Andaluziju, nikako da naprave ozbiljan rezultat, a moramo napomenuti i da su u očajnoj formi. Vezali su pet poraza u gostima, što je negativni rekord i trenera Agirea. Betis je tim koji je umoran posle Evrope, igrali su sa velikanom evropskog fudbala Mančester junajtedom i treba pronaći motivaciju protiv "pirata". Tim za koje brani Predrag Rajković je postigla samo jedan gol kao gost od Nove godine, što je zaista poražavajuće i treba sve to preokrenuti, mnogi će reći da su konačno naučili lekciju. Da li mogu protiv umornog Betisa? Mi se nadamo u pad koncentracije domaćina, koji će definitivno napadati kako bi stigao do svog primarnog cilja ove sezone, a to je plasman u Ligu šampiona. Golovi se nekako nameću sami, ali hajde da probamo sa golom u mreži Betisa. Za one hrabrije koji misle da Majorka može dati dva gola, kvota je fenomenalna - 4.85.

1229 Espanyol - Celta Vigo 3+ (2.22)


"Plavo-beli" dočekuju Seltu, a ovaj meč bi mogao da bude veoma uzbudljiv i interesantan običnom gledaocu kojem želite da pokažete napadački meč. U poslednjih par mečeva i jedni i drugi igraju na gol više. "Nebesko plavi" igraju odlično u poslednje vreme, bili su čak i nadmoćniji od Sosijedada, Rajo i Valjadolid su rutinski savladali klasičnim napadačkim fudbalom, a samo je najdosadniji tim lige Osasuna uspeo da ostavi mrežu netaknutom. Naravno, sada ne očekujemo takav tip meča, čekamo dosta golova, nadamo se da će ih i biti. Na poslednja tri meča domaćina je bilo 3+ golova, zašto ne bi ponovo.

 

1406 Hoffenheim - Hertha Berlin Tim1 2+ (2.00)

Zaista možemo reći da Hofenhajm nema sreće i nisu najslabiji tim lige, iako su poslednji. Nisu zaslužili da izgube sedam uzastopnih mečeva. Sada im u goste dolazi direktan konkurent za opstanak, ekipa Herte, tim koji ima slabiju gol-razliku, pa su favoriti. Zašto je ovo idealna šansa? Herta je tim koji im najviše odgovara, ne postoji klub koji su više puta pobeđivali na svom terenu u Bundesligi. Vreme je da se pokrenu, statistički su neretko bili bolji od svojih poslednjih sedam rivala, ali su sve izgubili. Možda dođe i do olakšanja ako postignu prvi gol, nije isključeno i da će napuniti mrežu gostiju. Kvote na golove domaćina su zaista odlične!

Ne propustite