Daj gol - Liga konferencija = golovi

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.08.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Ovde leže golovi!

Tviter
Tviter

Povezane vesti

2391 Djurgarden - APOEL 3+ (2.15)

Moramo da "ispoštujemo" Šveđanm igraju sjajan fudbal, daju golove kao na traci, tim iz Stokholma je strašan domaćin, u proseku u ligi daju više od tri pogotka na "Tele Areni". U prestonicu stiže APOEL, Kiprani su iskusan tim, sa uglavnom isluženim strancima, braniće se svim silama, ali po nama pita se ekipa koja je eliminisala Rijeku i rumunskog osvajača kupa Sepsi Sveti Đorđe i to tako što je u četiri utakmice dala 10 golova. Verujemo da će i ovde igrati na gol više, Apoel u svojim redovima ima dobro poznata lica, veterana Krespa koji je sa seviljom osvajao Kup UEFA, golmana Beleca, napadače Portugalca Moreiru i Brazilca Markinjoša, mogli bi da postignu gol u južnom Stokholmu.

2392 Molde - Wolfsberger 1+I&2+II (2.62)

Ako se utakmica otvori u prvom poluvremenu, u Norveškoj bi mogli da vidimo dosta golova. Molde je u prethodnim kolima bio efikasan kod kuće, Kišvarda i Efsborg nisu naivne ekipe. "Vukove" iz Štajerske smo očeivali u Nišu, ali se Radnički izblamirao protiv Gzire. Ova tim je odoleo u Austrijiu, no na Malti su ih Austrijanci pregazili. Volfsberger ne igra dobro u prvenstvu imaju dosta problema sa odbranom i to će biti problem i protiv lidera norveškog prvenstva. Još bolje, Molde u domaćem šampionatu prima više golova na svom "Akeru" nego na strani.

2392 Young Boys - Anderlecht 2+pp (2.65)

Rizikovaćemo, ali imamo argumente. Pre svega, švajcarski tim je poznat kao ofanzivna ekipa i to kod njih nema veze sa kvalitetom takmičenja, pobeđivali su i Juventus i Junajted napadačkom igrom u Ligi šampiona. Zbog svega toga verujemo da "crno-žuti" koji su dobro počeli prvenstvo mogu da nađu put do mreže Anderlehta u uvodnim minutima. Do sada je u Ligi Konferencija, Jang Bojs tukao Liepaju i KuPS, oba puta su dali dva gola u prvom poluvremenu. Anderleht je bolja ekipa do "severnjaka", ali čini sam se da bi poletni tim iz Berna čija je dominacija prekinuta prošle sezone mogao da bude ubedljiv i u ovoj utakmici.

2356 Vaduz - Rapid Vienna GG (1.71)

Bečlije su favoriti zbog imena, ali predstavnik Lihtenštajna, i švajcarski drugoligaš Vaduz je pokazao da ih ne treba potcenjivati. Oni su eliminisali Konju, trećeplasirani tim turske lige, dobili su u Anadoliji što je podvig, pre toga bili bolji od Kopera. Rapid je daleko od vrha u Austriji, ali dobro gura u LK, Lehija iz Poljske i Nefči Baku nisu lako rivali. Kvota na golove je veća od očekivane jer "Zeleni" igraju baš čvrstvo, ali ne zaboravite da ekipe poput Vaduza ne kalkulišu, da je njihova najbolja šansa da u Austriju ponesu kakvu-takvu prednost. Verovatno neće pobediti, ali moglo bi da bude golova u obe mreže.

2333 Mazatlan - Queretaro GG (1.78)

Heretaro je tamo gde smo ga i očekivali, ako se sećate najave meksičke lige, zakucani su za dno sa očajnom odbranom, primaju dva gola po meču što je previše za ovo takmičenje. Mazatlan, tim iz Sinaloe ne igra loše, ciljaju opet sredinu tabele, tačnije mesto koje donosi plej of i produžetak sezone. Ova ekipa ima nekoliko pozajmljenih igrača iz većih meksičkih klubova, za sada je to dobar posao, proigrali su posle lošeg starta i vezali dve pobede. Puni samopouzdanja će u ovaj meč, "Tobdžije" su poznate kao neugodan domaćin, biće veliki pritisak, bliži su pobedi, ali Heretaro ume da postigne gol, pa je naša opklada prilično sigurna.

 

Ne propustite