Đokovićev dan, AdmiralBet izdvojio tri opklade iz svog velikog specijala!

Autor: Boris Jovanović
petak 08.07.2022.
11:31
Izvor: Sportske.net

Protiv Sinera uspešno, da vidimo može li ponovo?

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Novak Đoković se danas protiv Kamerona Norija bori za novo finale Vimbldona i šansu da napravi četvrti uzastopni trijumf na najvećem teniskom turniru, izjednači se sa Pitom Samprasom koji ima sedam titula na londonskoj travi.

Protiv sebe će imati publiku i Britanca koji je na Vimbldon stigao kao 12. teniser sveta, ali je zbog neučestvovanja Medvedeva, Zvereva i Rubljova raspoređen kao deveti nosilac na ovom turniru.

Nori je u četvrtfinalu uspeo da posle pet setova savlada iskusnog Belgijanca Davida Gofana, iako je dugo bio u rezultatskom zaostatku. Gofan je vodio sa 1:0, pa 2:1 u setovima, a u međuvremenu je propustio priliku da dobije i drugi set, jer je i tada imao brejk prednosti, pa je malo nedostajalo da Belgijanac dobije ovaj meč maksimalnim rezultatom. Kasnije se ukazala nova šansa Noriju koji je boljom igrom u četvrtom i petom setu stigao do velikog uspeha na Vimbldonu. 

Sličan preokret Nori je napravio i u drugom kolu protiv Španca Munara koji je takođe vodio sa 2:1 u setovima, ali je Britanac u četvrtom i petom setu znatno podigao nivo igre i ta dva seta ubedljivo dobio. Sve ostale mečeve na putu do polufinala Nori je dobio bez izgubljenog seta. U prvom kolu je sa 3:0 savladao Anduhara, u trećem Amerikanca Stiva Džonsona, a u osmini finala je bio ubedljiv i protiv Tomija Pola.

Novak Đoković i Kameron Nori su se do sada samo jednom sastali, i to u novembru prošle godine, na završnom turniru u Torinu, kada je naš teniser ubedljivo trijumfovao, a Nori osvojio samo tri gema u tom meču. Sada očekujemo njihovu mnogo veću borbu, ali nadamo se da se Novakov plasman u finale neće dovesti u pitanje.

AdmiralBet je napravio novi veliki specijal za meč Novaka Đokovića, mi smo izdvojili tri opklade o kojima bi trebalo da razmislite, uz podsećanje da smo četiri od pet protiv Sinera u četvrtfinalu pogodili.

96954 Norrie prvi pravi duplu servis grešku (2.20)

Nervoza, nesnalaženje na startu, možda pritisak od strane favorita i velikog šampiona, nije se malo puta dešavalo, da igraču koji je pred mečom karijere bude potrebno malo vremena da se navikne i pobedi tremu.

96955 Trajanje meča manje od 145.5 minuta (1.85)

Protiv Sinera u četvrtfinalu smo predložili "plus minute", sada nismo sigurni da će meč trajati blizu tri sata. Englez mora da bude agresivan, da skrati poene, nadogravanje za Novako sa osnovne linije je siguran put u propast. 

96935 Đoković procenat prvog servisa više od 63.5 (1.85)

Ovde smo ponovili praktično opkladu iz prethodnog meča protiv Italijana, imao je nešto veći procenat, pa je sada margina pomerena, ali svejedno, mi očekujemo da će još bolje servirati i da je mnogo psihički jači (ako je to uopšte moguće) posle četvrtfinalnog preokreta.

Kompletan spisak opklada imate ovde, pa samo napred, navijajte za Novaka, a posle imate i za čast...

Ne propustite