Evroliga se vratila - Efes stiže u grotlo Arene!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.02.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Pauza je gotova, vreme je za 27. kolo Evrolige.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Prethodne nedelje je na programu bila reprezentativna pauza u kojoj su košarkaši Srbije ostvarili dve pobede, savladavši Finsku i Gruziju, dok su se nedelju dana pre toga igrali nacionalni kupovi.

Sad je vreme da se elitno evropsko takmičenje nastavi, a ove nedelje se odigravaju mečevi 27. kola Evrolige. Program otvaraju Alba i Makabi duelom od 20 časova, dok se pola sata kasnije igraju dva meča istovremeno. U tom terminu Valensija gostuje Virtusu, dok Partizan dočekuje Efes, dvostrukog šampiona Evrope. Crno-beli su poslednju utakmicu odigrali sredinom februara, kada su poraženi od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća, dok su u Evroligi zaređali tri uzastopna poraza. Redom su gubili od Monaka, Virtusa i Bajerna, a pored toga su izgubili dve od poslednje tri utakmice ABA lige.

Sa druge strane, Pivari iz Istanbula su takođe poraženi u finalu Kupa Turske, ali su pre toga upisali dva uzastopna trijumfa u Evroligi savladavši Makabi i Armani na domaćem terenu. Večerašnji program zatvaraju Real i PAO duelom od 20.45 časova, dok drugi srpski predstavnik, ekipa Crvene zvezde, gostuje Bajernu sutra od 20.30 časova u poslednjoj utakmici 27. kola.

Kad se sve uzme u obzir, očekuje nas spektakl u Areni, pa je kladionica AdmiralBet i za večeras spremila bogatu ponudu jedinstvenih specijala, a tu su i specijali vezani za NBA ligu kao što su da će Adetokumbo postići 35+ poena uz 15+ skokova, da će Micić upisati 10+ asistencija, Bogdan 7+ trojki ili da će Nikola Jokić zabeležiti 15+ skokova i 15+ asistencija večeras od 4 sata posle ponoći, kada Denver dočekuje Majami u reprizi prošlogodišnjeg finala. Naravno, tu je i standardnih 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača, a tu su i specijali da obe ekipe postiži koš ili trojku u prvom minutu.

Podsetimo, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Ne propustite