Fudbalski tipovi - Finci u Portugalu mogu da izdrže poluvreme, Francuskinje i Nemice bez premca!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.06.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Bogata ponuda iako je kraj sezone.

Povezane vesti

AdmiralBet kombinacije

8305 France W - England W 1-1&GG (7.70)

Francuskinje su pokazale da su bolji tim od Engleskinja u prethodnom duelu koji je odigran na "Sent Džejms parku", bilo je 2:1 i sada igraju na svom terenu, pred svojim navijačima i favoritkinje su u ovom kvalifikacionom duelu. Imaju Francuskinje šansu da obezbede plasman na Evropsko prvenstvo 2025. godine ukoliko savladaju Engleskinje, do sada su zabeležene sve pobede i čini se da je to i za očekivati. Znamo da je ženski fudbal obilat golovima, ali Francuskinje su na samo jednom u poslednjih 13 mečeva primili više od jednog gola. Ipak, Engleskinje su visok nivo, igrale su finale Svetskog prvenstva 2023. godine, a zanimljivo da od tada postižu gol na svakoj utakmici. Naš tip jeste GG, ali očekujemo pobedu domaćeg tima koji igra daleko bolje u ovom trenutku.

8293 Poland W - Germany W 2-2&4+ (2.67)

Nemice su favoritkinje na papiru, i to apsolutne, sa igračicama koje imaju u sastavu nema dileme i da će dobiti ovaj susret. Pitanje je samo kakav će otpor dobiti od domaćih fudbalerki, one ne igraju dobro ove kvalifikacije, a poslednji poraz je usledio upravo od Nemica kada je bilo 4:1. Mučile su se Nemice na ovom duelu, gubile od 1. minuta, izjednačile do kraja prvog poluvremena, a onda u nastavku postigle još tri, ali tek pred sam kraj. I gol jeste visio u vazduhu čitavo drugo poluvreme, Nemice su propuštale šansu za šansom, svesne su svojih snaga u odnosu na Poljakinje i ovoga puta ne bi trebalo da bude više problema, bez obzira što igraju na strani.

Prelazi

7436 Portugal - Finland X-1 (4.00)

U utorak uveče u Lisabonu gostuju Finci, prva od tri pripremne utakmice za Portugalce koji važe za jedne od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Finci nemaju nikakve bitnije obaveze do septembra i idealan su protivnik za start priprema pred EP za Portugal. Ne igraju prijateljske Portugalci toliko dobro, poslednju su izgubili od Slovaka, pa nećemo se iznenaditi u slučaju nešto slabijeg rezultata i ovoga puta, ali su svakako favoriti. Mi ćemo očekivati slabiji sastav od najjačeg za domaćina, razlog je taj što će izgledati daleko bolje protiv Hrvata i Iraca u narednim prijateljskim mečevima. Selektor Martinez će sigurno kalkulisati, možda Finci i izvuku nerešeno na poluvremenu, ali svakako očekujemo da pokažu kvalitet domaćini ovog meča u nastavku.

Daj gol

7789 Italy - Turkey 3+ (1.75)

Prijateljski meč koji će se igrati na stadionu "Renato Dal Ara", Italijani će sigurno kalkulisati, niko u ovom periodu ne želi da pokaže sve svoje adute, a postoji i strah od povreda jer su sezone tek završene i igrači prilično osetljivi. Pored toga, Italijani će na EURO bez Skalvinija koji se povredio na poslednjem meču Serije A, radi se o jednom od bitnijih fudbalera. Italijani jesu favoriti u ovom meču, a mi očekujemo golove jer će ovaj duel služiti da se slažu kockice, ali od starta.

6748 Republic of Ireland - Hungary Tim1 2-3 (3.10)

Domaći služe samo za pripremu drugih reprezentacija za EURO, nisu uspeli da se plasiraju na najveću smotru fudbala u Evropi ove godine, za razliku od Mađara koje smo mi dobro upamtili. Domaći imaju obavezu prema navijačima, ne ide im najbolje, O'Šej je preuzeo tim u martu i imao je problema sa napadačima jer u dva meča nije postignut gol. Belgijanci i Švajcarci su prošli nekažnjeno, Mađari bi konačno mogli da vide gol u svojoj mreži jer Irci moraju da rade na realizaciji, a činjenica je i da naši severni susedi imaju nešto slabiju odbranu od pomenutih reprezentacija. Sa druge strane, sigurni smo i da neće izaći u onom najjačem sastavu jer im predstoji još pripremnih utakmica. Bićemo dovoljno hrabri da očekujemo makar dva gola domaćina.

8302 Belgium W - Czech Republic W GG&3+ (1.95)

Čehinje su se oprostile od Evropskog prvenstva, poraz od Belgijanki na svom terenu je bio ključan, teško da mogu da se izvuku i da zabeleže nekoliko dobrih rezultata u nastavku kvalifikacija. Mogu Čehinje da kažu da su bile čak i bolje u pojedinim delovima utakmice protiv Belgijanki, ali sada je već kasno. Sada igraju na strani, biće još teže, motiv koji postoji jeste da se dokaže da nisu najslabije u grupi i da mogu da stignu do pobede, ali biće veoma teško. Mi preporučujemo golove, GG definitivno, od Čehinja očekujemo napadački fudbal.

8402 Emirates Club - Al Ain 4+ (1.62)

Utakmica prvenstva UAE koja i nije toliko bitna jer su Emirati ispali iz prvenstva, na opšte iznenađenje. Sa druge strane, Al Ain koji vodi Ernan Krespo je u slaboj formi, nisu beležili dobre rezultate u poslednjih par nedelja, ali nemaju ni oni nikakvu obavezu jer će svakako završiti kao trećeplasirani tim prvenstva. Očekujemo kišu golova, to je ono što je izvesno imajući u vidu da su mnogi već glavama na odmoru.

Katanac

6704 Mirassol SP - Guarani 0-1 (2.91)

Koliko je samo tvrd tim Mirasola, dokaz su svi prethodni mečevi u šampionatu, retko kada ćete videti da odigraju utakmicu sa 3+ golova. Oni su u poslednje tri utakmice primili samo jedan gol, i na taj način će pokušati da stignu do jednog od prva četiri mesta na tabeli. Guarani je tim koji nije pokazao mnogo u dosadašnjem delu Serije B, svega četiri postignuta gola u sezoni na sedam mečeva i moraće da poprave realizaciju ne bi li stigli do opstanka. Oni su tim koji ima potencijal i očekujemo da prorade, ali će to biti izuzetno teško na ovom gostovanju. Nekako nam miriše na baš mali broj golova.

Tačan rezultat

8300 Sweden W - Ireland W 1:0, 2:0, 3:0 (2.34)

Šveđanke nisu imale sreće na žrebu, upale su u najtežu grupu sa Francuskinjama i Engleskinjama, i sada imaju samo jednu obavezu, da savladaju Irkinje koje su već jednom savladali u kvalifikacijama. U gostima su slavile sa 0:3, Joana Kanerid iz Čelsija blista u ovom trenutku, blistala je i protiv Mančester junajteda u poslednjem kolu engleskog šampionata. Gošće ovog duela imaju baš tanak napad, bez gola su na prethodna tri meča, ali svoju igru baziraju na odbrani. Ipak, Šveđanke imaju svoje adute koji su prejaki za Irkinje, očekujemo laganu pobedu domaćih devojaka.

Ne propustite