"Jorgandžije" za spas sezone, "neroazuri" merkaju novo finale!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 13.03.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu preostala dva revanš meča osmine finala Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Prvi susret između španskog i italijanskog predstavnika je završen minimalnom pobedom Nerazura, a treba istaći da je četa Simonea Inazagija na tom duelu mogla da ostvari i ubedljiviji trijumf. Fudbaleri Intera su u sjajnoj formi dočekali tim Čola Simeonea, upisavši devetu uzastopnu pobedu, nakon čega su nanizali još četiri trijumfa u Seriji A, a redom su pali Leće, Atalanta, Đenova i Bolonja.

 Iako se u Milanu samo jednom zatresla mreža, nije nedostajalo uzbuđenja, pogotovo pred golom Jana Oblaka. Slovenački golman je odbranio sve što je mogao, ali nije uspeo u 79. minutu da spreči pogodak Marka Arnautovića, koji je ušao na startu drugog poluremena umesto povređenog Markusa Tirama. Jorgandžije su imale priliku u finišu utakmice da dođu do izjednačenja, šanse nisu iskoristili Lino i Alvaro Morata, pa je na kraju aktuelni vicešampion Evrope ipak zasluženo pobedio i stekao gol prednosti pred večerašnji revanš od 21 čas, kada će Atletiko ugostiti Inter.

 Tim sa Vanda Metropolitana nema najbolju sezonu u La Ligi, nalaze se na 4. mestu i može se reći da su se već oprostili od borbe za naslov prvaka Španije deset kola pre kraja prvenstva. U prošlom kolu Jorgandžije su poraženi na gostovanju u Kadizu, što im je treći poraz na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima, a jedini trijumf su ostvarili pre deset dana protiv Betisa.

 Istovremeno će na Signal Iduna Parku svoj revanš meč igrati Borusija iz Dortmunda i PSV, nakon što je prvi susret između ove dve ekipe završen bez pobednika, sa rezulatom 1:1. Dortmund je prošle sezone ispustio naslov prvaka Nemačke u poslednjem kolu, a ove sezone su se poprilično rano odaljili od trke za titulu. Bundesliga je praktično već rešena, pošto je Leverkuzen nadomak svoje prve titule šampiona Nemačke, a Milioneri će se do kraja šampionata boriti za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa bodom viška u odnosu na petoplasirani Lajpcig. U poslednja dva kola Bundeslige izabranici trenera Terzića su odigrali dva izuzetno dobra meča i upisali dva trijumfa. Milioneri su najpre bili bolji od Union Berlina na gostovanju, a potom je Borusija slavila i na gostovanju u Bremena sa 1:2.

 Što se tiče PSV-a, utisak je da će Filipsovci doći do svog prvog naslova prvaka Holandije posle čak šest godina posta, sa čak deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Fejnord. Na poslednjih pet mečeva su izabranici Petera Boša, inače bivšeg trenera Borusije, ostvarili četiri trijumfa uz jedan remi i to u velikom derbiju protiv Fejnorda kada je bilo 2:2, a moramo napomenuti da lider holandskog šampionata još uvek ne zna za poraz u prvenstvu ove sezone.

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da domaćin ipak ima više iskustva za ovakve mečeve, ali ono što je sigurno je da je kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali, kao što je da će Lino upisati asistenciju, uz žuti karton Vicela.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta se održava prvi Fazi slot maraton, koji se sastoji iz čak šest nedeljnih etapa. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

Ne propustite