Katanac - Manjak golova na "Ovnove"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.11.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za mečeve sa malo golova...

Povezane vesti

 6475 America MG - SC Internacional 0-1I&0-1II (2.04)

Ovi timovi su blizu ostvarenja ambicija u šampionatu, Internasional je u vrhu, igraće u Kopa Libertadores, ne može u finišu da ugrozi prvo mesto Palmeirasa. Za tim iz Porto Alegrea, ovo je odličan rezultat, a na gostovanju na "Mineirau" bi im i bod odgovarao. Ni domaćin ne bi trebalo mnogo da rizikuje. Naime, Amerika je u prvom delu šampionata igrala loše, delom i zbog zgusnutog programa i takmičenja u Kopa Libertadores, kasnije su se oporavili i sada su na mestu koje garantuje izlazak u Kopa Sudamerikana. Ovo je tim koji je prilično rigidan protiv jačih ekipa, neće se otvoriti, sve ukazuje da u Belo Horizonteu ne bi trebalo da bude mnogo golova.

6843 Morecambe - Derby 0-1I&1-2II (2.28)

Ovo je idealna utakmica za ovu vrstu opklade. Morekamb se davi, nije neočekivano, "Rakovi" su i prošle godine bili u donjem domu i nekako se spasili. Imaju problema u napadu, verovatno bi potpisali za bod protiv slavnog Derbi Kauntija. Ramsi se još navikavaju na treću ligu posle finanijskog sloma i ispadanja, izvan su top sedam, baraž bi iskreno bio dobar rezultat. Na strani "Ovnovi" igraju promenjivo, uz manjak golova. Recimo da su izgubili od Ipsviča i Čarltona na startu, par puta su odigrali 0:0. Ne verujemo da ni ovoga puta neće dati gol (u četiri od šest mečeva nisu uspeli da zatresu mrežu na putovanjima), ali takođe ne verujemo ni da će se raspucati u Lankaširu.

6934 Chico - Laneros 0-2 (1.52)

Ako niste čuli za ove klubove, ne brinite, tu smo da vam objasnimo tip. Ovo je meč druge kolumbijske lige, igra se u noći između utorka i srede. Domaći Čiko je u plej ofu iza Lanjerosa, koji imaju tri boda više. U ovom rangu mečevi su napeti, puni grubosti, domaći su u dva meča kod kuće, dali jedan gol, ali su nesavladani. Probaće i ovde da stignu do minimalne pobede, klub dolazi iz podnožja Anda, svojevremeno su pre 15 godina čak uzeli titulu, poslednjih sezona bili su u prvoj, ali i u trećoj ligi. U Tunju stižu Lanjerosi iz okoline Bogote koji ove sezone imaju šansu da izbore elitu. Oni su prošle bili u centru pažnje, kada su po mnogima pustili poslednji meč protiv Union Madalene kojoj je bila potrebna pobeda. Ništa nije dokazano, a klub je kaznio bez dokaza nekolicinu igrača u koje se sumnjalo.

1237 Las Palmas - Burgos 0-1 (2.65)

Kvota nije nešto, ali za to ima dosta razloga. Prvo, ovo je vanredno kolo, ekipe će biti umorne od vikenda, a kako sada stvari stoje, gosti iz Kastilje ne bi imali ništa protiv da i ovaj meč završe podelom bodova. Burgos je drugi put u istoriji u drugoj ligi, za razliku od početka veka, preživeli su prvu sezonu. I ne samo to nalaze se na sjajnom trećem mestu, verovali ili ne, primili su samo tri gola. Neće biti lako na Kanarima, "Žuti" su lider šampionata, oni imaju drugu najbolju odbranu u ligi. Las Palmas nije primio gol na svom stadionu "Gran Kanarija", ali pazite sada, golman Burgosa Karo poznat pod nadimkom "Ćiripi" je samo dva puta kapitulirao na strani. Burgos obožava da igra na remije van svog stadiona, nešto poput 0:0 ili 1:0 bi mogao da bude krajnji rezultat.

6713 Flamengo - Corinthians 0-2 (1.78)

Manje će ovaj meč biti posvećen fudbalu, više proslavi. Flamengo je drugi put u tri godine osvojio Kopa Libertadores, dobili su i u kupu baš Korintijans, pa je ovo velika sezona za "Crveno-crne". Ona je praktično takmičarski gotova, na "Marakani" ćemo videti slavlje, a Korintijans će želeti makar bod, još im nije sigurno peto mesto, mada nije realno da ih Atletiko Paranaense stine u poslednja četiri kola. "Timao" je očekivao više od ove godine, Flamengo im je noćna mora, tukli su ih tri od četiri puta u mečevima Kopa Libertadores i finalu kupa. Korintijans je jedino dobio prvenstveni meč. U pet susreta koje su ovi timovi igrali ove sezone, četiri puta je bilo manje od tri gola...

Ne propustite