Katanac - Napadački limitirani timovi u Jekaterinburgu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.09.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Gde neće biti mnogo golova?

Povezane vesti

1523 Toulouse - Reims 0-2 (1.93)

Čini nam se da ne treba očekivati golove u duelu Tuluza i Remsa. Istina je da su gosti ostali bez najvažnijeg čoveka u odbrani, srpskog golmana Predraga Rajkovića, ali je sigurno da neće promeniti stil. Naime oni postižu više golova, ali Tuluz nakon serije loših rezultata svakako neće jurišati ka golu. Čeka nas oprezna utakmica, posle lošeg starta gosti su u dobroj seriji, ne žele da rizikuju. Vrlo je lako moguće da se ovaj meč završi i bez mnogo golova, ali i bez pobednika.

Coritiba - Atletico GO 0-1I&0-1II (2.05)

Koritiba se bori za opstanak, nisu daleko, uz pozitivan rezultat protiv gostiju iz Gojanensea, sa obzirom na protivnike rivala mogli bi da izađu iz zone ispadanja. Ali neće biti lako protiv "Zmajeva", mada im na ruku ide činjenica da je Atletiko igrao polufinale Kopa Sudamerikana sredinom nedelje. Koritiba dolazi iz Parane, uspeli su da osvoje državno prvenstvo, ali su i izborili promociju u elitu. Imaju nekoliko iskusnih igrača, odličnu podršku na stadionu Kouto Pereira. Mnogo bolje igraju kod kuće, biće tesno, možda "Glorioso" na kraju stigne do minimalnog trijumfa.

9884 Tigre - Huracan 0-2 (1.65)

Interesantan meč u najavi, Tigre je u dobroj formi i biće tvrd orah za Urakan, iznenađenje sezone. Gosti su trećeplasirani, igraju iznad svih očekivanja, ovo bi zaista mogla da bude istorijska sezona za klub iz Park Patricija, jednog od barija prestonice. "Balon" kako ih zovu su na dva boda od prve pozicije, najbolji su gost lige, primili su samo osam golova van svog "Duka" stadiona. Za ovaj tim važi da ako daju gol, ne gube meč. Tigre se vratio u elitu kao šampion druge lige, ne ide im loše, učiniće dovoljno da izbegnu ispadanje. Ovo je duel timova iz Buenos Ajresa koji je uvek vatren i u kome uglavnom borbenost dolazi pre efikasnosti.

2044 Alanyaspor - Ankaragurucu 0-2 (2.10)

Kvota je previsoka. Alanja, tim sa turskog primorja je već nekoliko sezona veoma stabilna. Prošle godine su bili peti, imaju iskusan tim sa nekoliko poznatih igrača poput Runarsona, Leroja Fera, Idrise Dumbiju i par igrača iz portugalskih klubova na pozajmici. Italijan Farioli koji je radio u Karamguruku je tradicionalista, mada Alanja postiže dosta golova iz kontre. Ankaraguču, će se braniti. Primili su dosta golova u poslednja dva meča, nemaju pobedu, ali nisu bez šansi da uzmu bod u Alanji.

1829 Ural Yekaterinburg - Torpedo Moscow 0-1 (3.10)

Ova dva tima su projektovana kao kandidati za ispadanje, mada je sa Uralom uvek tako, ali tim iz Jekaterinburga uspeva da preživi iz godine u godinu. Mnogi ne veruju da ove godine mogu da se spasu, zakucani su za dno, sa očajnom odbranom, dali su dva gola u osam mečeva. Ali, protivnik je idealan, povratnik u ligu, nekada slavni Torpedo koji je pretposlednji, ima takođe jedan bod i dali su četiri gola. Ovo su napadački potpuno limitirani timovi, čeka nas rovovska borba, najvažnije je ne izgubiti, mada Ural obično izvuče glavu iznad vode u ovakvim duelima tako što direktne rivale pobeđuje sa 1:0, videli smo to nekoliko puta.  

Ne propustite