Katanac - Tvrdo u Londonu i Solunu!

Autor: Lazar Nikolić
subota 01.04.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Naravno, isto važi i za italijansku Seriju B.

Povezane vesti

1014 Crystal Palace - Leicester 0-1I&1-2II (2.15)

Bis Roja Hodžsona na klupi Palasa, Patrik Vieira je nakon serije poraza dobio otkaz, vremešni naslednik se vraća na mesto uspeha. Ovaj fudbalski globtroter se približava devetoj deceniji, mnogi su sumnjičavi, ali videćemo da li može da promeni nešto već u prvoj utakmici sa ne baš impresivnim "Lisicama". I Brendan Rodžers sa Lesterom ima lošu sezonu, ovde je ulog baš veliki, dva tima bez prava na kiks, po nama najviše liči na remi sa malim brojem golova. Hodžson je tradicionalista, najvažnije je ne izgubiti na debiju, a gostima je svaki bod dragocen. U svakom slučaju malo golova se nameće kao najbolja solucija.

5012 PAOK - AEK 0-1I&0-1II (1.87)

Četiri kluba u borbi za titulu, to se u Grčkoj nije desilo nikad. Zakuvalo se, i Olimpijakos i PAOK su dobili šansu posle remija između Panatinaikosa i AEK-a pred pauzu. Vodeći kvartet je unutar pet bodova. "Crno-beli" na "Tumbi" dočekuju Atinjane u derbiji, možda za PAOK bod nije dovoljan, ali ekipa Razvana Lučeskua obično ovakve utakmice dobija strpljenjem i čekanjem greške protivnika. Gostujući "crno-žuti" se generalno lope provode na ovom stadionu, nisu pobedili gotovo tri godine, uglavnom je misaona imenica da postignu gol na severu Grčke. Biće tesno, PAOK je bliži pobedi, ali ko zna, možda na kraju mreže bude mirovale, ne bi bilo prvi put.

1355 Cagliari - Sudtirol 0-1I&0-1II (1.90)

Bajka Južnog Tirola se nastavlja. Ovaj malo poznati tim je prošlog leta izborio istorijski ulazak u Seriju B i to nije sve, ove sezone su treći, čak imaju šanse da jure i Đenou na mestu direktne promocije u elitu. To bi bila verovatno jedna od najvećih priča u istoriji "kalća", ne verujemo da Sudtirol to može, ali svejedno, sada su u dobroj poziciji da razmišljaju o plej-ofu, tu svako ima šanse. Za vikend ih čeka dug put na Sardiniju. Kaljari je tražio ekspresan povratak u elitu, ali kako sada stvari stoje i oni će morati u baraž. Stabilizovali su formu u poslednje vreme, trijumfom bi stigli ekipu sa severa države, ali Sardi imaju previše remije. Plus, Sudtirol veoma teško gubi na strani, samo tri puta položili su oružje van stadiona u Bolcanu. Umetnost je dati im gol...

Ne propustite