Lesor se vraća u Beograd, mogu li crveno-beli da prekinu crnu seriju?

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Pogledajte u nastavku novog duplog kola Evrolige!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Sinoć su igrači Partizana upisali bitnu pobedu protiv Baskonije i napravili veliki korak u pohodu na plej-in. Izabranici Žejka Obradovića su protiv baskijskih Bikova slavili sa 87:83, revanširavši se Dušku Ivanoviću za poraz iz 6. kola Evrolige.

Crno-beli se sada nalaze na 10. mestu na tabeli sa skorom 14-16 i pobedom više u odnosu na svoje prve pratioce, Valensiju i Bajern, koji se večeras sastaju od 20.30 časova. I dok Partizan nastavlja svoju borbu za mesto koje vodi u plej-in, druga beogradska ekipa večeras igra meč koji nema rezultatski značaj. Naime, od 20 časova Crvena zvezda dočekuje PAO predvođen Matijasom Lesorom, bivšim igračem oba večita rivala. Iako je ime izgradio dok je igrao u crveno-belom dresu, Francuz je omiljen među navijačima iz rivalskog tabora, koje je prošle godine doveo na korak od Fajnal fora i do titule regionalnog šampiona.

Na prvom susretu protiv Zvezde kao igrač Panatinaikosa, Lesor je postigao 13 poena i uhvatio 4 lopte, a kladionica AdmiralBet je povodom ovog susreta spremila nekoliko zanimljivih specijala. Jedan od tih specijala je da će Lesor imati 10+ skokova i da će izvesti više od 10 bacanja, ili da će završiti meč zbog 5 ličnih grešaka i 5+ izvedenih slovodnih bacanja. Pored specijala, sve ljubitelje košarke očekuje 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku druga od šest nedeljnih etapa Fazi slot maratona. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Ne propustite