Mešalica - Anortozis dolazi iz iksa!

Autor: Lazar Nikolić
subota 10.12.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Plimut slavi u gostima.

Povezane vesti

8430 Anorthosis - Olympiacos Nicosia x-1&0-3 (5.20)

Kiparski šampionat, Anortozis pamti svakako i bolja vremena. "Stara Dama" iz Famaguste koja posle turske okupacije i podele ostrva igra u Larnaki je prošle sezone bila peta, i sada su na ivici plej-ofa, igraju sa dosta oscilacija, a postići gol je prava tajna za izabranike, nekadašnjeg grčkog štopera i prvaka Evrope, Trajanosa Delasa. Tim je kao i svi ostali u ligi, kombinacija Brazilaca, Portugalaca i domaćih igrača koji imaju manju ulogu. Prilika da "Feniks" kako ih zovu po mitskoj ptici iz grba popravi plasman je gostovanje slabog Olimpijakosa iz Nikozije. Oni bi mogli da se održe do poluvremena, ali verovatno će bodovi ostati u Larnaki, oskudica golova je takođe očekivana.

8459 Cambridge United - Plymouth 2&2+ (2.88)

Pratićemo lidera, "Hodočasnici" iz Plimuta vode na tabeli treće engleske lige i bez obzira što Kembridž nije lak rival, očekujemo novu pobedu tima koji je već više od deset godina van Čempionšipa. Imali su i finanijske probleme, bili u administraciji, ali se situacija stabilizovala. pre tri godine u kovid sezoni su se vratili u treću ligu. Oni su decenijama bili stabilan drugoligaš, hoće da se vrate u ta vremena i ove sezone im dobro ide. Menadžer Šumaher koji je preuzeo posao od svog bivšeg šefa Rajana Lova radi sjajan posao, imaju i sjajnog Morgana Vitakera, napadača koji je na pozajmici iz Svonsija. Plimut bolje igra kod kuće, ali Kembridž je u očajnoj formi i prvoplasirani tim lige bi trebalo to da iskoristi.

8592 Meuselwitz - Tennis Borussia Berlin 2+pp (2.38)

Nemačka regionalna liga, grupa Severoistok, Tenis Borusija Berlin je vreća ta udaraje, mada nisu poslednji, ali je neverovatno da je ovaj tim iz prestonice primio 49 golova u 15 mečeva. Ni domaći Muselvic, ekipa koja dolazi iz Tiringije ne blista, čeka ih borba za opstanak, ali su manje loši od rivala. Deset godina su u ovom rangu, i mada je prvih par bilo dobrih rezultata, kasnije su uglavnom završavali u donjem domu. I sada je opstanak jedini cilj, ali s obzirom da je i njihova odbrana nesigurna, bolje je probati sa golovima od početka. TB Berlin je izgubila sve mečeve na strani ove sezone...

2067 Denizlispor - Altay x2&0-2 (2.28)

Denizli se davi u drugoj ligi, zakucani su za dno, ovaj tim ima običaj da posle dobrih rezultata u istoriji padne dva ranga niže- Pre dve sezone, promenili su četiri trenera (šampionat je počeo Robi Prosinečki) i ispali. Prošle godine su bili daleko od povratka, sada strepe od pada u treću ligu. "Petlovi" sa Egeja će dočekati Altaj koji se vratio u niži rang posle jedne sezone, igraju bolje, mogu da dohvate baraž za elitu, mada je teško očekivati promociju. U poslednje vreme su došli do forme, ne verujemo da će izgubiti na ovom gostovanju, a igraju tvrdo i na malo golova u gostima.

 

Ne propustite