Mešalica - Bajern prima gol i pobeđuje

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.10.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Zamešajte jake kvote.

Povezane vesti

5140 Gremio Porto Alegrense - CSA x-1 (3.85)

 Do kraja brazilskog šampionata, tačnije druge lige, ostalo je šest kola. Kruzeiro je već u Seriji A, Gremio je drugi, ali nije gotovo, na +6 je iznad crte. Tim iz Porto Alegrea ima šansu sredinom nedelje da napravi veliki korak ka društvu najboljih. Na "Arenu" stiže davljenik CSA, odnosno Alagoano, ekipa koja je prošle godine igrala sjajno, ali rasprodali su najbolje i logično je da strepe. Gremio je zakomplikovao stvari porazom od Sampaja za vikend, pa sada ima imperativ. Gosti sa Atlantika teško daju golove na strani, braniće se na "Areni", možda izdrže do poluvremena, uz malo sreće videćemo prelaz kojim obično veliki timovi dobijaju kod kuće u brazilskoj Seriji B.

5355 Bayern Munich - Plzen 1&gg (2.65)

 Plzen rasterećen dolazi u Minhen, prežalili su ih, ali forma Bajerna u nemačkom šampionatu je takva, da nisu baš neranjivi, mada su u petak u prvom meču posle pauze spakovali "poker" Leverkuzenu. Zbog čega mislimo da će češki šampion dati gol? Pa, prvo jer igraju dopadljiv fudbal, oni su svojevremeno bili poznati kao "češka Barselona" i po tradiciji su mnogo ofanzivniji od praških klubova. Viktorija dominira u nacionalnom šampionatu, u Ligi šampiona su izgubili oba meča, očigledno nemaju šta da traže u "grupi smrti". Ali, dali su gol na "Kamp Nou", mogu to sigurno da učine i na "Alijanc Areni".

5058 Notts County - Wrexham GG&3+ (1.96)

Derbi pete lige, i pre sezpme se znalo da su ovo timovi koji će se boriti za ligaški sistem. Najstariji fudbalski klub na svetu, Nots Kaunti dočekuje najbogatiji u ovom rangu Reksam. Velšani, verovatno znate, imaju američke vlasnike, jedan od njih je čuveni holivudski glumac Rajan Rejnolds. Dovodili su tokom leta fudbalere iz druge i treće lige i deluju prejako za ovaj rang. Ali, "crno-beli" se neće predati, Velšani nisu neranjivi, pogotovo na gostovanjima. Neće biti mnogo kalkulacija, ovo je jedan od onih derbija u kome bi pobeda mogla da odredi ostatak sezone, pa su golovi najbolji izbor.

5416 Malmo FF - Union Berlin 0-1I&1-2II (2.30)

Za švedskog prvaka je ovo manje-više bila košmarna sezona, prvo, daleko su od borbe za titulu, smenjen je naš Milojević koji je preuzeo Zvezdu, ali kasno je za bilo kakve promene, na kraju krajeva, ništa taj otkaz Srbinu nije promenio. Plasirali su se ipak u LE, ali posle par startnih poraza, ni tu nemaju neku šansu. Dobili su ih Rojal Union i Braga, sada na jug Švedske stiće moćni Union. Berlinci deluju sjajno, vrlo su čvrsti, primaju malo golova, mada su za vikend konačno zaustavljeni, u Frankfurtu, to je prvi poraz. Obe utakmice u LE su izgubili sa po 1:0, ali i treće mesto bi donelo baraž za Ligu Konferencija. Nemci su bolja ekipa, ne treba očekivati mnogo golova, nekako liči da ćemo gledati reprizu meča sa "Elede" pre nekoliko nedelja kada je Braga slavila u Švedskoj sa 2:0.

Ne propustite