Mešalica - Bodo i golovi protiv Žalgirisa!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.08.2022.
14:04
Izvor: Sportske.net

Još malo predloga...

Beta/Mats Torbergsen/NTB Scanpix via AP
Beta/Mats Torbergsen/NTB Scanpix via AP

Povezane vesti

6623 Sport Recife - Criciuma GG (2.38)

Kvota na to da će oba tima postići gol nije velika bez razloga i zasnovana je na čvrstini domaćina u Resifeu. Naime, iskusni čuvar mreže "Lavova", Karlos Eduardo je savladan samo tri puta na "Retiru". Sport nije tim koji daje dosta golova, ali mora da napadne, jer promocija je daleko sedam bodova. Oni su ispali prošle godine, imaju ambicije da se odmah vrate, ali nevolja je što četiri giganta, Kruzeiro, Gremio, Vasko, pa i Baija, u ovoj ligi zaista deluju kao strano telo. A samo je četiri mesta, klub iz Pernambuka nije otpisan, ali svejedno teško će ekspresno nazad međi najbolje. Rival je Krišuma, povratnik u drugu ligu. "Tigrovi" iz Santa Katarine igraju sasvim solidno, u sredini su tabele, mogu da postignu gol na strani, dali su ga recimo Vasku, zaustavili su Gremio. U prvom delu prvenstva u Santa Katarini bilo je 1:1.

5387 Bodo Glimt - Zalgiris 2+pp (2.35)

Ne biste očekivali da norveški i litvanski šampion igraju za poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, tačnije plej-of, ali Bodo je prošle sezone igrao četvrtfinale LK, nastavljaju uspon, očekivano su izbacili Ki Klaksvik, Farane i šampiona Severne Irske Linfild. I u oba meča odlučile su odlične partije kod kuće. Sada na noge "Munjama" stiže Žalgiris kome se Skandinavija već posrećila, šokirali su švedski Malme. Pre toga su tek nakon produžetaka dobili nepoznati tim sa Kosova, Balkani. "Zelenima" su sada porasli apetiti, tim za koji igra dosta stranaca, među njima naši Tatomirović i Ljubisavljević se neće predati, ali Norvežani su surovi kod kuće, ovde je i Roma u grupi prošle sezone primila šest golova. Čini se da će Bodo jurnuti od prvog minuta, to je njihov stil, pa ne bi čudilo da bude dosta golova u prvom delu.

1723 Cambridge United - Milwall 0-1I&0-1II (2.35)

Engleski Liga kup počeće u utorak, prva utakmica je gostovanje Milvola u Kembridžu, ovaj meč igra se sedam dana ranije, biće prilike da pričamo o ostalim duelima prvog kola već za sedam dana. Obe ekipe su startovale u ligi, "Dokeri" su na startu Čempionšipa dobili Stouk sa 2:0, bila je to njihova prepoznatljiva igra, nisu dozvolili "Grnčarima" da priđu golu Poljaka Bjalkovskog. Kembridž je trećeligaš, u prvom kolu srušili su favorizovani Milton Kejns na svom "Abiju". Ovaj klub je pre dve sezone ušao u treću ligu, lako su izborili opstanak, igraju i sami defanzivno, braniće se svim silama, pa očekujemo malo golova jer je drugoligaš tim koji baš ne rizikuje...


Ne propustite