Mešalica - Da li imamo četiri dobitne kombinacije?

Autor: Darko Mitrović
petak 26.08.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net

Brazilska donosi najveću kvotu.

Povezane vesti

4955 Cruzeiro - Nautico x-1&0-3 (4.40)

Ne možemo da odolimo. Kruzeiro je praktično izborio nakon nekoliko sezona povratak u Seriju A, ali imaju cilj, da do kraja šampionata obore sve rekorde po broju bodova na "Mineirau". "Lisice" suvereno vladaju ove sezone u Seriji B, dosta smo puta profitirali na njihovim pobedama, pred svojim navijačima su dobili 10 od 11 utakmica, nedavno je neporažen ostao Šapekoense što je bilo veliko iznenađenje. Čini se da Nautiko teško može da ponovi isto, gotovo da su otpisani. Ova ekipa je sa mora, iz Resifea, baš teško daju golove, braniće se bunkerom, Kruzeiro bi mogao kao i obično da sve reši u nastavku sa par golova.

1913 Heerenveen - Sittard 0-1I&0-2II (1.98)

Kvota je dobra, jeste holandska liga u pitanju, ali Herenven se dosta razlikuje od većine timova u šampionatu. Ovaj tim sa severa je nastavio u istom stilu kao prošlih godina, igraju tvrdo, ove sezone još nisu primili gol, a dali su samo četiri u tri meča. Ali, odoleli su na "De Kajpu" protiv Fejenorda, dok na primer nisu pobedili Spartu kod kuće. Tada nisu dali gol, Sitardu verovatno hoće, gosti su užasni, ali su imali težak raspored, osim katastrofe protiv Kambura. Braniće se, prošle godine su na ovom gostovanju izgubili sa 1:0, ali su kod kuće slavili sa 2:0. Dakle, teško da će dati gol, a Herenven je prošle sezone u prvenstvu na svom "Abe Lenstra" stadionu dao tek nešto više od gola po meču i generalno su bolje igrali van svog stadiona, što bi mogao da bude slučaj i u ovom šampionatu.

2164 Austria Lustenau - Salzburg 2+pp (2.10)

Još to nije onaj pravi Salzburg, dobili su četiri od pet mečeva, ali ni prošle nedelje nisu blistali u pobedi protiv Volfsbergera, no, dali su dva gola u prvom poluvremenu. Očekujemo da se raspucaju, tim se uigrava, nema sumnje da LASK neće još dugo biti prvi. Čedo Red Bula putuje na granicu sa Švajcarskom gde ih čeka iznenađujuće dobri Luštenau. Povratnik u elitu je dobio tri meča, u dobroj su seriji, na trećem mestu. Pred svojim navijačima su dobili oba meča, uz šest golova, ovakav start niko u Voratbergu nije očekivao. Neće biti čudo ako zatresu mrežu večitog šampiona, dva gola u prvom poluvremenu su sasvim realna opcija.

5271 De Graafschap - Dodrecht GGI (4.35)

Ništa se ne menja, i prošle nedelje smo vam rekli, De Grafšap igra na gol više, primili su pet od drugog tima Ajaksa, ali su dali gol u prvom poluvremenu. Kod kuće igraju još ofanzivnije, bezbrižno, u goste im stiže Dodreht koji nije dao gol na prošlom gostovanju. ali daleko od toga da će se braniti. Ove sezone u drugoj ligi, većina timova igra opušteno, očekuje se da veći timovi, pre svih Cvole, Herakles, Roda dominiraju, tu se računao i Den Hag, ali oni su zakucani za dno. Ispadanja nema, pa ni trenutne pozicije De Grafšapa i Dodrehta ne znače puno. Prošle godine u duelima ovih timova videli smo osam golova...

Ne propustite