Mešalica - Đirona za istoriju, Alkmar bi da namuči Sparse!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.10.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Četiri para uz odlične kvote.

Povezane vesti

7403 Atletico MG - River Plate 0-1 (2.67)

Derbi, mnogi kažu i finale pre finala. O drugom polufinalnom paru, meču između Botafoga i Penjarola imate tekst u magazinu, što se tiče sudara u Bel Horizonteu (još jedan sredinom nedelje je onaj između Kruzeira i Lanusa u Kopa Sudamerikani) zaista je teško predvideti konačan ishod. Ali, znajući narav Rivera koji je ponovo u završnici predvođen povratnikom na mesto uspeha Marselom Galjardom, umeće da pacifikuju "Petlove". Atletiko ima nekoliko velikih zvezda u timu Hulka, Edua Vargasa, Paulinja, Argentince Batalju i Zarača, izbacili su San Lorenco i aktuelnog prvaka zemljake iz Fluminensea i kod kuće igraju odlično u ovom takmičenju. Ali, River je čvrst, prekaljen u mnogim bitkama, mogli bi da budu zadovoljni i minimalnim porazom, u revanšu na "Monumentalu" će se odlučivati. Malo golova je prvi izbor, možda ih ne bude...

5421 Tottenham - AZ Alkmaar GG&4+ (2.57)

Ovo će biti manifest napadačkog fudbala, sigurno da će domaći odmarati neke ključne igrače, ali Ange Postekoglu ne menja svoju filozofiju. Totenhem će napasti, AZ sa svojom mladom i poletnom ekipom bukvalno svakome može da da gol. Poraženi su od moćnog PSV za vikend, ali su našli put do mreže. Ne bi nas čudilo da isto urade i u Londonu, nemaju šta da izgube, LE je izazov, ali i prilika za afirmaciju mladih igrača koji će napuniti kasu narednog leta. Troj Parot, napadač Alkmara će biti posebno motivisan, igra protiv kluba u kome je ponikao i nikada nije dobio šansu.

5355 Girona - Slovan Bratislava 1&4-6 (2.35)

Đirona jasno neće ponoviti prošlu sezonu, ostali su bez nekoliko ključnih igrača, imaju i povrede, igranje na dva fronta će ih koštati boljeg plasmana u Primeri. Ali, ovo je uživanje, debitantski nastup u LŠ posle najbolje sezone u istoriji kluba. U Kataloniju stiže Slovan koji je doživeo katastrofe, ne samo od Sitija, već i na gostovanju u Glazgovu protiv Seltika. Slovaci su iznenadili u kvalifikacijama, krenuli su od prvog kola i od makedonskog šampiona Struge. Redom su obarali rivale, Celje, Apoel, Mitjitland i ređali pobede u Bratislavi. No, ovo je preveliki zalogaj, doduše dali su gol u Škotskoj, mogli bi i u Đironi, pobeda domaćina i efikasna utakmica se nameću kao logičan izbor.

5366 Brest - Bayer Leverkusen GGI (4.50)

Bajer je za vikend dobio Ajntraht, opet su primili gol u prvom poluvremenu, kada pogledate način igre nemačkog šampiona, obično jure rezultat. Ima izuzetaka, mreža im se nije zatresla protiv Fejenorda i Milana, ali u Gengampu će naići na motivisanog domaćina. "Pirati" su odigrali istorijsku sezonu i ne ide im loše u nepoznatom društvu, tukli su oba austrijska predstavnika, Šturm i Salcburg. Nemaju šta da izgube, ko zna, možda ovo bude jedna od onih klasičnu Leverkuzenovih utakmica u kojima prime gol i onda jure rezultat.

Ne propustite