Mešalica - Frozinone ne odustaje, Brajton će pokazati zube u Londonu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 10.02.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Četiri zanimljiva izbora i odlične kvote.

Povezane vesti

1316 Fiorentina - Frosinone gost daje gol (1.67)

Frozinone deluje kao fajter, padaju, ustaju, igraju spuštenog garda, dosta mečeva izgubili su posle preokreta, 2:1 prošle nedelje protiv Milana, protiv Juventusa su primili gol u samom finišu. Kada se sabere sve, ovaj tim je kupio mnogo neutralaca srčanom i otvorenom igrom. Alli imaju sa Salernitanom najgoru odbranu lige, mada su svakome sposobni da zatresu mrežu. Lacijali su u više od dve trećine prvenstva dali gol, pa verujemo da mogu da zatresu mrežu "Ljubičastih" na "Frankiju". Možda Fiorentina dobije, ali Toskanci su van forme.

1813 Boavista - Estoril 1+I&2+II (3.25)

Ovo je baš retkost, da tražimo golove u Portugalu, ali zaista ovde ne bi trebalo da bude kalkulisanja. "Panteri" iz Portoa su bili glasni letos, tvrdili da će napasti vodeću četvorku (računamo tu i Bragu), ali od toga nema ništa. Boavišta je na samo tri boda iznad najugroženijih timova, iako nominalno u sredini tabele. Estoril takođe ima 21 bod, ali za "Kanarince" iz Praje to je i dobar rezultat, kako su počeli prvenstvo. Ono što se izdvaja kada su gosti u pitanju su neuobičajeno visoki rezultati. Daju i primaju dosta golova. Odbrana Boavište je očajna, moglo bi na "Do Beši" da bude baš efikasno, jesenas je na obali Atlantika gost slavio sa 2:1.

1063 QPR - Norwich x2&1-3 (2.28)

Norič je već ove godine gostovao na "Loftus Roudu" u Zapadnom Londonu, dobili su u Liga kupu 1:0, to je najavilo očajnu sezonu "Policajaca". Tada je još Garet Ejnsvort bio na klupi, ređali su loše rezultate, izgubio je posao, ali ni naslednik Ćifuentes se nije proslavio. KPR je trenutno na mestu koje bi donelo prvo ispadanje u treću ligu posle par decenija, i mada bolje igraju poslednjih nekoliko nedelja, ne možemo da vidimo pobedu Hupsa. Jer, Norič je kvalitetniji, uigraniji, mogli bi u plej-of, mada su mnogo jači u svojoj Istočnoj Angliji. Ako daju gol u Londonu, neće izgubiti. KPR je najgori domaćin lige.

1022 Tottenham - Brighton GGI (3.35)

Ange Postekoglu će napasti, a De Zerbi svakako neće oklevati da uzvrati. Dva menadžera čiji timovi ne kalkulišu, igraće se otvoreno u Londonu, mada Brajton nije tako efikasan, mnogo promašuju. No, "Pevci" su kod kuće primili čak 15 golova, u sredini su tabele po tom pokazatelju. Uz to, često im protivnik prvi zatrese mrežu pa usledi jurnjava. Bilo je i suprotnih situacija, Vest Hem recimo, i Vila su ih dobili na strani, iako je Totenhem poveo, ali rolerkoster se podrazumeva. Zbog toga golovi kao na filmskoj traci!

Ne propustite