Mešalica - Goleada na Dalekom istoku, "bunker" u zemlji fudbala!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.06.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Promešali smo tipove sa sjajnim kvotama.

Povezane vesti

7479 Tokyo - Sanfrecce Hiroshima GG&3+ (2.24)

Meč japanskog Liga kupa, takmičenja koje je mnogo manje popularno od Carskog Kupa i Džej-Lige. Tokio koji od prošle sezone predvodi na ovim prostorima malo poznati Makedonac Petar Čklamovski (rođen u Australiji, bio pomoćnik u reprezentaciji i Marinosima Angeu Postekogluu), prošle sezone su završili izvan borbe za opstana. Tokio je osvajao ovaj kup, poslednji put 2020. Dobro guraju u prvenstvu, čekaju Sanfreće, ekipa iz Hirošime je peta. Trener, Nemac Mihael Skibe (ex Dortmund) forsira ofanzivu, meč bi trebalo da bude efikasan, oba tima su dala dosta golova ove sezone.

7702 Cuiaba - Vitoria 0-1 (3.29)

Kujaba je uspela prošle sezone da se dokopa istorijskog izlaska u Sudamerikanu, već smo pisali, loše igraju na startu novog šampionata "Zlatne Ribice" deluju kao najveći kandidat za ispadanja, u prvih pet mečeva nisu dali gol. Moraće da učine sve da u svom Mato Grosu dobiju povratnika u ligu Vitorija Baiju. Gosti sa Atlantika se nisu dobro snašli po ulasku iz Serije B, imaju samo bod u šest mečeva. Ovo će biti prava rovovska bitka, ne verujemo u golove na "Areni Pantanal".

6517 Barracas Central - Huracan 1x&0-2 (2.31)

Barakas igra tvrdo, "Kamiondžije" sigurno imaju kvalitet da opstanu u ligi, to je i jedini cilj. Ne igraju na svojoj "Tapiji", ugostiće Urakan na malom "Lasi" gde igra i novi prvoligaš Independiente Rivadavia. Urakan je posle loše godine dobro počeo novo prvenstvo, dve pobede, sedam bodova na startu, ali čini nam se da nisu baš favorit. Po nama, remi bez puno golova je najverovatniji ishod, dodajemo i "keca" jer od kada su "Kamionerosi" u ligi, oni umeju da pobede popularni i mnogo poznatiji "Globo".

6676 Boston River - Nacional GG&3+ (2.41)

Boston River je mali klub iz Montevidea, nemaju nikakve veze sa američkim gradom, ime su dobili po jednoj berbenici u tom delu grada, a osnovali su ga navijači argentinskog Rivera. Nemaju neke poznate igrače, ugostiće Nasional, Boston poslednjh godina važi za tim u kome je dosta mladih fudbalera iz većih klubova steklo afirmaciju. Nasional smo skoro predstavili detaljno, velikan na čijoj je klupi Alvaro Rekoba. "Bolso" igra u Kopa Libertadores, u prvenstvu su treći, veoma su efikasni, a pošto je domaćin u odličnoj seriji biče golova.

Ne propustite