Mešalica - Goleada na "Old Trafordu"!

Autor: Lazar Nikolić
subota 24.02.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kvote i tipove.

Povezane vesti

1424 Werder Bremen - Darmstadt 1+I&2+II (2.80)

Moramo da probamo na ovu kvotu, polazimo od rezona da Darmštad nema šta da izgubi u Bremenu. Gosti su u svom drugom boravku u ligi na putu da učine isto, ispadnu posle samo sezone. Zakucani su za dno, jedina nada bi moglo da bude da prestignu Majnc i Keln završe na mestu koje nudi spas kroz plej-aut protiv trećeplasiranog tima iz Cvajte. Ali, i to je nerealno kako sada igraju. Samo šest bodova su doneli sa gostovanja, protiv zahuktalog Verdera nemaju razlog da se brane. "Zeleni" su dobili četiri od pet poslednjih utakmica, krišom gledaju ka Evropi, odnosno šestom mestu. Dosta golova primaju na "Vezeru", ako rano načnu goste sa Rajne, moglo bi da bude baš efikasno.

2353 Vasco da Gama - Volta Redonda RJ x-1 (3.85)

 Karioka šampionat, Flamengo i Fluminense koji igraju derbi ovog vikenda na "Marakani" dominiraju u državnom prvenstvu Rija, Vasko se srodio sa prosečnošću. Istina po povratku u Seriju A nekako su izborili opstanak u finišu, ali čak i solidni dani od pre desetak godina izgledaju nedostižno. Od 2016. su "Crne košulje" bez titule u Riju, i mada su četvrti, na poziciji koja donosi plej-of, tim nije jednostavno na nivou Fla-Flu rivala. Ima tu poznatih lica, Dimitri Paje, Medel, Maikon, sve ih znate iz Evrope, ali rezultata nema. Volta Redonda je iz dela megapolisa gde je i Fluminense, trećeligaši su, ali su prošle sezone u Karioki završili kao četvrti. Možda izdrže do poluvremena, Vasko je favorit...

2042 Trabzonspor - Adana Demirspor GG&3+ (2.12)

Dva tima koja igraju proaktivan fudbal, domaćin sa Crnog Mora je favorit, Trabzon bi mogao da se dokopa treće pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona, vodiće trku sa Bešiktašom. Adana ima lošiju sezonu od očekivane, Patrik Klajvert je smenjen u decembru. Ali, ni naslednici se nisu proslavili, pa Baloteli, Stambuli, Nani će izvesno je, završiti u sredini tabele. Ipak, mogli bi do gola na ovom teškom gostovanju, nije ni odbrana Trabzona granitna, uglavnom pobeđuju u zabavnim mečevima, pa su golovi dobra opcija.

1007 Manchester United - Fulham 4+ (2.35)

Tradicija poslednjih godina govori u prilog golovima u sudaru ova dva rivala. Uvek ima dosta vatre, "Kotadžeri" su relativno komotni, desetak bodova iznad zone ispadanja, imaju dovoljno kvaliteta za mirnu završnicu. Poslednjih nedelja su efikasniji, mada i odbrana prima najviše golova. "Đavoli" su u seriji pobeda, ali ni njihova odbrana ne uspeva da sačuva mrežu, nije bitno dok pobeđuju. I peto mesto bi na osnovu koeficijenta Engleza u evro-kupovima moglo da donese Ligu šampiona. Totenhem nije daleko, "Đavoli" deluju bolje, mada su rezultati i dalje upečatljiviji od igara. Dugi niz godina Fulam gubi, ali i redovno postiže gol na "Old Trafordu".

 

Ne propustite