Mešalica - Goleada u Bredfordu, "Sveci" hvataju priključak u Kupu Dijega Maradone, Poljaci favoriti u Nemačkoj

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Izdvojili smo za vas četiri zanimljiva para sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

1112 Bradford - Notts County GG&3+ (2.05)

Ovu rubriku počinjemo duelom engleskih četvrtoligaša koji se sastaju u utorak. Bredford i Nots Kaunti su za sada u nekoj bezbednoj zoni, jer niti im je ugrožen opstanak, niti imaju neke veće šanse za ulazak u plej-of. Zajedničko im je da su i jedni i drugi u poslednje vreme u lošoj formi, pogotovo Nots Kaunti koji je u prošlom kolu remijem sa Akringtonom prekinuo dugu seriju poraza. Sada je i Bredford vezao dva poraza, od toga debakl u prošlom kolu protiv vodećeg Mensfilda (1:5), pa nismo baš sigurni kako će se pokazati u sledećem kolu. Ali, ono što je uglavnom konstanta kada Nots Kaunti igra, to je veliki broj golova. To je ekipa sa najvećim brojem primljenih golova u ligi, ali ih mnogo i daje, pa je samo Mensfild efikasniji od njih. Zato, i protiv Bredforda očekujemo goleadu.

3652 San Lorenzo - Godoy Cruz 1X&2-3 (2.70)

U Argentini se zahuktava takmičenje u tamošnjem Superliga kupu (koji se neformalno naziva i Kup Dijega Maradone), a ekipi Godoj Kruza za sada odlično ide. Oni su za sada vodeći na tabeli Grupe B, iako su malo pali u formi u odnosu na prvih šest-sedam kola kada su imali perfektan učinak. U sredu ih očekuje gostovanje San Lorencu, članu argentinske ''velike petorke'' koji se serijom remija značajno udaljio od vodećih ekipa na tabeli. Zato će ovaj duel za ekipu San Lorenca biti lepa prilika da smanji taj zaostatak i da pokaže da li je kadra za velike stvari ove sezone. Ovde mu dajemo vrlo blagu prednost zbog domaćeg terena, a što se tiče golova, verujemo da će ih biti, ali ove dve ekipe od početka sezone retko premašuju tri gola na svojim mečevima.  

4452 Israel U21 - Poland U21 2&2+II (3.54)

Posle zimske pauze, nastavlja se takmičenje i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u U21 konkurenciji. Imajući u vidu ratna dešavanja u njihovoj zemlji, Izraelci su u prve tri utakmice igrali na gostuijućim terenima i sva tri meča su izgubili, pa su za sada na poslednjem mestu u kvalifikacionoj Grupi D. Jedan od ta tri poraza doživeli su i od Poljske u Lođu, gde je bilo 2:1 za domaćina, a u četvrtak je na redu njihov drugi susret, s tim da će Izraelci biti u ulozi domaćina u nemačkoj Jeni. Poljaci imaju objektivno kvalitetniji tim, uz Nemačku su vodeći na tabeli i ponovo im dajemo prednost. S obzirom da su i efikasni, očekujemo i golove, bar kao u prethodnom susretu sa Izraelcima.

4500 Chiba - Shimizu S Pulse GGIvGGII (2.16)

Na kraju se vraćamo do japanske druge lige. Ovde ćemo izdvojiti susret ekipa iz gornjeg dela tabele koji bi trebalo da donese zanimljivu borbu. Šimizu je bolje startovao, upisao je tri pobede u prva četiri kola, dok je Čiba na polovičnom učinku, sa po dve pobede i poraza. Čiba je, međutim, najefikasniji tim od početka sezone, daju skoro tri gola po utakmici, ali im odbrana nije impresivna, pa su već primili osam golova. S obzirom da je i u mečevima Šimizua u prva četiri kola uvek bilo golova, nema razloga da se taj trend ne nastavi. Pogotovo protiv efikasne Čibe.

Ne propustite