Mešalica - Golovi u Engleskoj

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.12.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Gde padaju golovi u ovom kolu?

Povezane vesti

8030 Halifax - Dorking GG&4+ (2.85)

Na Dorking smo već igrali, u pitanju je ekipa iz Nacionalne engleske lige koja je efikasna, ali ima problema u odbranu. Iako su na osam bodova od crvene zone, Vonderersi su primili previše golova. Oni su novi tim u ovom rangu, preko plej-ofa su stigli u petu ligu, žestoko će se boriti da prežive. Gostuju u utorak u zapadnom Jorkširu, Halifaks je poznatiji pre 15-tak godina su zbog dugova bačeni u osmu ligu, postepeno su se vratili u peti rang gde su već desetak godina. Prošle sezone su bili četvrti, ove su daleko od borbe za promociju, "Plavi" su u sredini, mnogo bolje igraju kod kuće, a neki rani gol bi mogao da otvori ovaj meč.

7570 Stockport - Charlton x2&GG (2.45)

Ne mislimo da će tim iz Južnog Londona izgubiti u FA kupu protiv Stokporta. Nekadašnji premijerligaš Čarlton je od poslednje četiri sezone tri proveo u trećoj ligi, vratili su se 2019. u Čampionšip, ali ispali "kao iz voza". Adiksi će teško ove godine uspeti da se dokopaju višeg ranga, pogotovo jer u poslednje vreme igraju slabije. Ali, šesto mesto i baraž i dalje nisu nedostižni, ako umesto što remiziraju počnu da pobeđuju. Gostuju u FA kupu Stokportu koji je ligu niže, vratio se iz petog ranga prošle sezone. "Šeširdžije" su ostale neporažene u prestonici, sada će imati priliku na domaćem terenu. Ponovo ćemo odigrati golove (prvi meč je završen 2:2), ali dodajemo duplu šansu na goste koji su ipak rang iznad...

7433 Koper - Tabor Sežana 1x&0-1 (4.10)

Idemo ponovo na "Bonifiku" na slovenačko primorje, za vikend smo igrali na malo golova u duelu Kopera i Mure, nije ih ni bilo. Sada Koperu stiže davljenik Sežana koja je u derbiju začelja odolela protiv Nove Gorice. Njihova najbolja šansa je da završi bez golova, Koper je zaređao sa remijima, pa bi možda zbog lošeg terena, vetra i lošije forme domaćih uz duplu šansu mogli da probamo i ponovo "oskudicu" pogodaka. Hrabriji mogu da pokušaju sa tačnim rezulatom 1:0 za domaće "Kanarince".

44747 HC Midtjylland - Mors 2-2 (1.81)

Za kraj, kvalitetni danski rukometni šampionat, propnašli smo dobru opciju, Mors koji je poznatiji klub i osvajač kupa ove zemlje pre dve godine gostuje Mitjilandu, ekipi koja je zalutala u takmičenje. Domaćin je izgubio svih 16 mečeva, deluju beznadežno, pa iako je i Mors u opasnoj zoni ovo je penal koji ne bi trebalo da propuste. Domaći imaju jaču žensku rukometnu sekciju, muškarci su bez nekih uspeha, nemaju ni strance, teško će se održati i do poluvremena protiv iskusnijeg Morsa.

 

Ne propustite