Mešalica - Luton pravi iznenađenje na "Selhrst parku"?

Autor: Nemanja Janošev
subota 09.03.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Veliki derbi u Argentini.

Povezane vesti

8245 Boca Juniors - Racing 0-1 (2.60)

 

Pisali smo prošle godine o ovom duelu. U pitanju je sudar ogorčenih rivala prethodnih godina iz Kopa Libertadores. To su pravi ratovi, na klupi Rasinga više nije Bokina legenda Fernando Gago, otišao je u meksičku Gvadalaharu. Ako pogledate tradiciju igra se tvrdo, gosti iz Aveljanede će se braniti svim silama. I jedni i drugi imaju bolje odbrane, ne blistaju u Liga kupu, ali su u top pet, prva četiri meča vode u baraž. Veoma važna utakmica, moguće da jedan gol reši pobednika. Na "Bombonjeri" često gledamo takav scenario.

 

1003 Crystal Palace - Luton gost 2+ golovi (3.50)

 

Skinućemo šešir "šeširdžijama" ma kako se ova istorijska sezona završi. Tim iz okoline Londona je uspeo da razuveri sve koji su predviđali da će ispasti bez borbe. Umesto toga igraju veoma hrabro, nisu imali ni sreće u nekim mečevima, poseduju strašan karakter i protiv Vile su se vratili i na kraju izgubili. Plaćaju ceh neiskustvu u ovom takmičenju, ali pokazali su neuporedivo više od Barnlija i Šefilda kome su davane znatno veće šanse da prežive. Palas je osam bodova iznad crte, nije da je odlazak Hodžsona nešto kvalitativno promenio. Ovom pobedom bi mogli da naprave ključni korak ka luci spasa, ali neće se gosti predati. Ako budu igrali kao na prethodnim utakmicama sve je moguće na "Selharstu".

 

1315 Sassuolo - Frosinone GGI (4.20)

 

Sasuolo je u nevolji, ovo je najgora sezona od pre 12 godina kada su ušli u ligu. Na pretposlednjem su mestu, u slobodnom padu, izgubili su četiri meča i primili najviše golova u ligi. Moraju da napadnu Frozinone koji takođe igra loše, sudar očajnika bi trebalo da donese golove, ovo su najporoznije odbrane lige. Domaći su umesto Dionizija angažovali konzervativnijeg Balardinija, ali tim je projektovan još prema De Zerbijevom liku. Bod im ne znači ništa, na drugoj strani Frozinone je tim koji igra uvek na gol više, pa bismo mogli da vidimo efikasan meč od samog početak na "Mapeiju".

 

1224 Alaves - Rayo Vallecano tačan rez. p.p. 0:0 (2.45)

 

Valjekano stiže u Vitoriju nalaze se ispod Alaveša na tabeli što niko nije očekivao. Madriđani su dugo bez pobede, mada su zaustavili Real. Iako ova sezona nije ni blizu prethodne, čini se da su +7 u odnosu na Kadiz solidna prednost. Daleko je do kraja, svaki bod je bitan za "Munje", a ni Alaveš se neće zaletati. I sami znate kako tvrdo igraju u svojoj pokrajini. Dosta opreza, možda i podela bodova na kraju probaćemo 0:0 na poluvremenu. Tako je bilo prošle godine na "Mendizorozi".

 

Ne propustite