Mešalica - Napoli nastavlja strahovladu na Apeninima, može li Sevilja sačuvati mrežu?

Autor: Ivan Cvetković
subota 29.10.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Nekoliko veoma različitih predloga iz bogate ponude.

Povezane vesti

1410 RB Leipzig - Bayer Leverkusen GGI (3.60)

"Bikovi" će biti verovatno ispražnjeni nakon velike pobede nad Realom u Ligi šampiona, jesu favoriti, ali Leverkuzen i pored svih slomova ove sezone nikada ne treba potceniti. "Farmaceuti" su tik iznad zone ispadanja, ni promena trenera nije donela neki boljitak, ali nisu imali sreće protiv Volfsburga, promašili su i penal. Pošto je u poslednje vreme Lajpcig spustio gard, igra na gol više, možda je bolje od konačnog ishoda promati golove, od samog početka. Zanimljivo da po tradiciji Bajer igra lakše u Lajpcigu nego kad kod kuće dočekuje "Bikove". Nama miriše na iznenađenje, a trebalo bi da bude golova.

1212 Sevilla - Rayo Vallecano tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0 (3.40)

Sevilja je napravila korak ka LE pobedom protiv Kopenhagena u utorak, sada se vraćaju obavezama u šampionatu, u Andaluziju stiže Rajo. Od dolaska Sampaolija umesto Lopetegiija, "Rohiblankosi" su malo promenili stil, nije ni čudo, imaju problema sa povredama, a čileanskom treneru odbrana je temelj svega. Zbog toga ne verujemo da Rajo može da postigne gol na ovom gostovanju. Madriđani su u lošoj seriji rezultata na putovanjima, nakon dobro starta. Zanimljivo da Sevilja nema pobedu na domaćem terenu, ovo bi mogao da bude prvenac, a verujemo da mogu da sačuvaju mrežu. U tri od četiri poslednje posete stadionu "Sančez Pishuan" Rajo nije dao gol.

1904 Go Ahead Eagles - Excelsior 1-1&2+pp (5.45)

Ovo jeste hrabro, ali navike Iglsa smo objasnili. Ako pobede Ekscelsior, a verujemo da hoće, u Deventeru bi trebalo rano da otvore rivala. "Orlovi" imaju samo dve pobede, iznad su linije ispadanja i ako gledamo tabelu, gosti iz Roterdama imaju čemu da se nadaju. Samo, čini nam se da su rezultati Ekscelsiora bolji od igara, da je ovaj tim koji ima mnogo bolji skor kod kuće verovatno na putu pada. Na kraju krajeva, imaju samo tri boda više od domaćina. Ako ih Iglsi načnu, mogli bi da zabeleže ubedljivu pobedu. U jedinom meču koji su odigrali u eliti u Deventeru pre šest godina, bilo je 3:0 za Iglse, uz dva gola u prvom delu. Nadajmo se istom scenariju...

1327 Napoli - Sassuolo 1&GG (2.62)

Napoli deluje nezaustavljivo, euforija se širi ispod Vezuva, kako sada izgleda, nakon desetak kola, tim je spreman za treću titulu u istoriji. Ali, do toga je još dosta, Napolitanci guraju na svim frontovima, u nedelju će biti favoriti protiv Sasuola koji se stabilizovao posle slabijeg starta i sa tri pobede u pet mečeva učvrstio u sredini tabele. Emilijani ne mogu više da traže posle prodaje najboljih igrača prošlog leta. Napolitanci lakše dobijaju na strani, a ono što upada u oči je da su u poslednja tri meča primili gol kod kuće. Prošle godine, do vrha su napunili mrežu "crno-zelenih", ali je Sasuolo uspeo da postigne počasni pogodak. Možda i sada nađu put do mreže.

Ne propustite