Mešalica - Očekujete li i vi preko četiri gola u Minhenu?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.11.2022.
16:15
Izvor: Sportske.net

Čeka nas veoma interesantna utakmica...

EPA-EFE/THOMAS VOELKER
EPA-EFE/THOMAS VOELKER

Povezane vesti

5341 Bayern Munich - Inter Milan GG&4+ (2.30)

Meč bez briga, oba tima su u osmini finala, poredak ne može da se promeni, pa očekujemo opušteniju utakmicu. Bavarci imaju dosta povreda, očekujemo da Nagelsman baci u vatru mlađe snage, pa je najbolje ne kladiti se na konačan ishod. Što se tiče Intera, uspeli su da nađu formu, dobili su bez problema Stankovićevu Sampdoriju, i sada gledaju ka sledećem vikendu kada gostuju u Torinu, protiv najvećeg rivala Juventusa. Zbog toga bi i Inzagi mogao da promeša karte, ali kao i Bajern i oni imaju dovoljno kvalitetnih igrača da nivo predstave previše ne padne. Verujemo da bi neki rani gol otvorio meč, zaista nema nikakvih razloga za kalkulaciju pa treba očekivati efikasnu utakmicu.

1047 Preston - Swansea 0-1I&0-1II (2.10)

Preston igra dosta promenjivo, i dalje su u gornjem domu, ali jedna je konstanta, teško daju golove i odbrana je mnogo jači deo tima. Nije čudno s obzirom na iskustvo poslednje linije, moraće dobro da se čuvaju u utorak kada u Lankašir stiže Svonsi. Velšani su neugodan tim, izgubili su samo dva puta na gostovanjima, i oni igraju izzetno čvrsto, bez mnogo rizika. "Labudovi" imaju brze napadače Obafemija i Holanđanina Piroa, čekaće šansu iz kontre. Ali, Preston je na svom "Dipdejlu" dao samo četiri, a primio sedam golova i oni imaju tim koji bolje prolazi u gostima, kada im protivnik ostavi prostor. Miriše na remi, ali ko zna, možda jedan gol odluči...

6715 Sao Paulo - Atletico MG 2&0-3 (3.35)

Da li bi pobeda šampiona koji neće odbraniti titulu, na mitskom Morubiju bila iznenađenje. Po nama, ne, jer Atletiko Mineiro i pored toga što je sezona slabija od očekivane, ima šansu da dohvati kvalifikacije za Kopa Libertadores. Istu šansu ima i domaćin koji je u seriji od tri pobede, ali kada stavite sve na vagu, gosti sa Hulkom koji je istina povređen, Dodom, Vargasom, Pavonom, ipak imaju više iskustva i kvaliteta. Ulazimo u završnicu sezone, ekipa Rožerija Senija ima šansu, ali recimo da i oni imaju silne povrede, ali ne i zamene za pojedine igrače. Ovo je tradicionalno meč sa malo golova, ako želite sigurniji tip, odigrajte kombinaciju duple šanse i malo golova, mi idemo na čistu "dvojku".

5471 Feyenoord - Lazio GGI (3.95)

U ovoj grupi je sve otvoreno, čak se nada i poslednji Mitjitland, ali Fejenordu bod ne znači puno. Oni bi pobedom od dva razlike pretekli Lacio, a samo pobeda im igra u slučaju da Šturm izgubi od Mitjilanda. Doduše, ovde je sve prepuno kombinacija, Holanđani u nekom krugu imaju najbolji skor, ali sami su bacili šanse porazom od Šturma i remijem sa Dancima. Neće biti lako protiv Lacija, ali Sari mora da menja tim pred utakmicu sezone protiv Rome u gradskom derbiju. Uz ofanzivnog domaćina, mogli bismo da vidimo golove od starta jer su Rimljani znatno slabiji, kada odmaraju neke od igrača iz prve postave. Na "Olimpiku" je bilo 4:2 za "L'Akvile".

Ne propustite