Mešalica - Od Norveške do Kolumbije, problem za Pert Glori

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.07.2023.
16:00
Izvor: Sportske.net

Četiri predloga u novoj Mešalici.

Povezane vesti

4538 Lillestrom - Aalesund PSN 1 (2.65)

Neretko su utakmice Lilestroma veoma zanimljive, ali ovoga puta možemo igrati i na umor i jednih i drugih, izlaze iz ritma jer su oba tima uglavnom igrala samo nedeljom. Sada je vreme za sredu i meč u kom se nadamo dosta golova, Lilestrom je prosečno efikasna ekipa sa prosečnom odbranom, dakle, za sredinu tabele, a gosti su imali veoma težak meč protiv Oda i jasno je da će biti verovatno u podređenom položaju jer nemaju ni kvalitetnu klupu. Napad je najslabiji u ligi, pa verujemo u pobedu sa nulom domaćina.

5281 Santa Fe - Jaguares de Cordoba 1&2-6 (2.08)

Kreće Klauzura u Kolumbiji, a Independiente Sante Fe ulazi u novu deo sezone, čini se, jači nego što je bio. Zadržali su "kostur" tima, veliki broj igrača koji je igrao poslednju utakmicu u prethodnoj sezoni protiv Gojasa igraće i protiv "Jaguara". "Zveri", kako još zovu goste, prošlu sezonu su završili kao 15. u Primeri, bili su 18. u Aperturi i slove i za autsajdere u ovom meču. Santa Fe je platio u domaćem prvenstvu to što su igrali i međunarodno takmičenje, pa sada u drugi deo sezone imaju sve "čisto" i očekujemo da budu dominantni u ovom meču.

5527 KR Reykjavik - Hafnarfjordur 1X&0-2 (2.95)

Izuzetno tvrda ekipa je domaćin, teško im je dati gol. Najpoznatiji klub sa Islanda i ujedno najbolji u istoriji iz te zemlje, dočekuje bolje plasirani tim na tabeli, ali su ipak blagi favoriti. Klub iz prestonice je konačno zaigrao daleko bolje nego što je bio slučaj na samom početku prvenstva, bez poraza su od 13. maja, ali i dalje imaju problema sa realizacijom, doduše, daleko manje nego na samom početku sezone. Izvesno je da ćemo gledati utakmicu sa malo golova jer će domaći prvo zatvoriti svoj gol, a ni gosti neće imati prevelike ambicije da prvo napadnu. Zbog forme, više verujemo Rejkjaviku.

3412 Perth Glory - Macarthur FC GG3+ (1.87)

Australijski kup, Glori igra meč samo dva dana nakon duela protiv Vest Hema koji im je možda i više značio, mnogi su želeli da se dokažu protiv osvajača Lige konferencija, jednog od najboljih klubova Engleske. Zbog toga očekujemo da uđu ne toliko spremni za meč protiv Makartura, očekujemo golove i u jednoj i u drugoj mreži. Gosti vole posed, izgubili su nesrećno protiv Velington Finiksa, moraju da rade na realizaciji i možda je baš ovaj meč prilika da dokažu da grešimo. U prethodnom duelu ova dva tima bilo je 2:1, ne vidimo razlog da se ne ponovi sličan meč.

Ne propustite