Mešalica - Pljušti u Dortmundu!

Autor: Milovan Longinov
petak 03.03.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kombinacije i kvote.

Povezane vesti

1408 Borussia Dortmund - RB Leipzig GG&4+ (2,75)

 

Ako vam kažemo da je Dortmund na poslednjih pet mečeva u Bundesligi na svom terenu dao 21 gol, u proseku više nego četiri po utakmici, onda je to dovoljno dobra uvertira za ovaj tip. "Milioneri" su prava domaćinska ekipa, ali u proseku i redovno prime makar jedan pogodak po utakmici. U goste im dolazi ozbiljan rival, RB Lajpcig, koji je na prošlom gostovanju Volfsburgu dao tri komada, a ne tako davno Šalkeu čak šest. Njihov prosek je čak dva data gola po meču na gostovanjima, a ako na to dodamo da su ovo bili rezultati poslednjih duela Borusije i Lajpciga - 3:0, 1:4, 2:1, 1:4, 3:2, 1:3, onda je goleada nacrtan tip.

 

1519 Lens - Lille 1X&GG (2,38)

Lans je jedno od iznenađenja sezone u Ligi 1, zauzima četvrtu poziciju, ali sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Olimpika, pa ni Liga šampiona nije daleko. Lans je prava domaćinska ekipa, ima skor 11-0-1 na 12 mečeva i najbolji je na svom terenu uz Ren, ispred čak i Pari Sen Žermena. Ipak, u goste im dolazi dovoljno jaki Lil koji je na 12 gostujućih mečeva postigao čak 20 golova, od toga čak tri Pari Sen Žermenu na prošlom gostovanju. Ipak, Lil je slavio samo pet puta na 12 mečeva van svog terena, pa su veće šanse uz siguran tip GG na to da Lans neće izgubiti. U odbranu našeg predloga je i rezultat ovih timova početkom januara kada je Lans u Kupu Francuske pobedio Lil na svom terenu rezultatom 3:2.

1928 Ajax - NEC Nijmegen 1&2-4 (1,96)

 

Ajaks nije jak i ubojit kao u vreme Erika ten Haga, a još im sada u goste dolaze jedna od najboljih odbrambenih timova Eredivizije. NEC je primio samo 22 gola ove sezone, jedan manje od Ajaksa i isto koliko i lider Fejenord! Jedina bolja odbrana od njihove i Fejenordove je Tventeova koja je primila svega 18 pogodaka. NEC je sa skorom 3-4-4 i gol razlikom 9:10 "najdosadniji" gost ove sezone, pa teško da će Ajaks moći do tako ubedljive pobede. Ipak, "kopljanici" nemaju izbora osim da se iskupe za eliminaciju iz Lige Evrope pobedom i nastavkom borbe za titulu. Ajaks jeste pobedio ovaj tim dva puta po 5:0 na poslednje dve utakmice na svom terenu, ali ako uzmemo u obzir ovogodišnju formu, onda je ipak izvesniji trijumf domaćina sa najviše četiri pogotka na meču. 

1239 Andorra - Las Palmas X2&1-3 (2,05)

 

Jedan jako zanimljiv i tvrd susret u najavi. Andoru, koja je u vlasništvu Đerara Pikea, predvodi bivši pomoćni trener Barselone Eder Sarabija, dok bivši legendarni trener Barselone B Garsija Pimienta vodi ekipu sa Kanarskih ostrva. Ako pogledamo statistiku, ovde ne možemo očekivati mnogo golova, jer je Andora kao domaćin postigla 18 i primila 9 golova na 14 mečeva, ali usput ima i čak šest poraza na svom terenu. Las Palmas je lider na tabeli, a iako je u Barseloni B igrao na gol više, Pimienta je na pragu La Lige ipak zbog - čvrste odbrane. Las Palmas je do sada primio samo 15 golova na 29 utakmica, a kao gost samo sedam na 14 mečeva, a uz to ima i samo jedan poraz van svog terena (6-7-1). Las Palmas teško gubi, teško prima golove i želi nazad u La Ligu, stoga je naš predlog potpuno razumljiv.

Ne propustite