Mešalica - Pljušti u Monci, 0-1 u Atini

Autor: Milovan Longinov
subota 18.03.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Promešajte najbolje tipove.

Povezane vesti

1328 Monza - Cremonese GG&3+ (2.45)

 

Niti Monca ima potrebe da kalkuliše niti Kremonezeu bod znači bilo šta. Na "Brianteu" će Berluskonijev tim juriti pobedu, imaju ogromnu prednost nad ugroženim timovima, pa će sigurno pokušati da igraju lepo i efikasno, kako to "Vitez" Silvio želi. Na kraju krajeva Lombardijci su upravo zbog dosta golova u poređenju sa davljenicima praktično obezbedili opstanak u prvoj godini ikada u eliti. Nije sve bilo potaman jesenas Đovani Stropa je rano smenjen, a bivši fudbaler Juventusa Rafaele Paladino je konsolidovao tim. Ipak "Bagai", odnosno "Dečaci" imaju i kvalitet i iskustvo i finansije da duže ostanu u Seriji A. Sve to ne važi za Kremoneze koji će igrati jedno leto, nakon što se prvi put posle više od četvrt veka vratio među najbolje timove Italije.

 

2381 AEK - Panathinaikos 0-1 (2.75)

 

Malom rezultatu, možda i remiju se nada Olimpijakos koji bi mogao da se okoristi činjenicom da atinski rivali igraju derbi. Jer, u Grčkoj počinje plej-of i u novijoj istoriji nismo gledali zanimljiviju trku, sva tri prestonička kluba su u igri. Panatinaikos na kratak put donosi zalihu od dva boda, AEK je ranjen baš prošle nedelje protiv Pirejaca. Ako bi izgubili još jedan gradski derbi to bi verovatno značilo da su šanse za prvu krunu posle pet godina (jedina u ovom veku izgubljene). Crno-žuti imaju karakter svog trenera Matijasa Almeide, borbeni su i veoma teško primaju golove na "Agija Sofiji". PAO našeg Ivana Jovanović igra na gol manje, u januaru su izgubili na ovom gostovanju 1:0, imaju samo tri poraza i najbolju odbranu u ligi. Nama čak miriše i na tačan rezultat 0:0.

 

1988 Standard Liege - Zuite Waregem GGI (3.95)

 

Standard ima neočekivano dobru sezonu s obzirom na nevolje, pre svega finansijske prethodnih sezona. Imaju i šansu da se dokopaju plej-ofa za LE što bi bio uspeh izvan očekivanja. Ali, već smo vas naučili, ne igrajte na Standard kada je favorit, "Crveni Đavoli" imaju naviku da igraju bolje protiv jačih timova. Ne bi Varegem bio prvi davljenik koji je preživeo gostovanje na "Dufrasnu". Bivši trener Seltika, Roni Deila, Norvežanin forsira ofanzivan fudbal u Liježu, gosti iz Zapadne Flandrije imaju očajnu odbranu, ali mogu da postignu gol. Uostalom u poslednja tri meča u ligi su dali sedam golova, ali ima i loša vest, primili su čak 13! Nije nemoguć scenario da povedu rano, pa da gledamo jurnjavu u Valoniji.

 

2129 Young Boys - Basel 1 (1.74)

 

Jang Bojsi će nakon dve godine vratiti titulu u Bern, nije se možda očekivalo ni to, a pogotovo ne da će biti ovako ubedljivo, imaju ogromnu prednost, a pola lige može do drugog mesta. Među tim klubovima je i Bazel, za koji smo već konstatovali na ovim stranama da je razočaranje. Ali, rivalstvo je veliko, crno-žuti hoće da overe krunu pobedom protiv tima koji je bio glavni favorit za titulu. Bazel generalno loše prolazi u eri dominacije "Bojsa" na stadionu "Vankdorf", ekipa Rafaela Vikija je isprašila Sion nakon tri uzastopna remija pa se umornom rivalu (igrali su LK u četvrtak) loše piše...

Ne propustite