Mešalica - Sundsval i Penjarol za gol više!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.06.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Gde su najbolje kvote?

Povezane vesti

4231 Sundsvall - Gais GG&3+ (2.07)

Ovo bi trebalo da bude efikasna utakica, Sundsval važi u Švedskoj za ekipu koja igra na gol više. Jedan su od najefikasnijih timova u drugom rangu, ali primaju i mnogo golova. Gosti iz Geteborga su mnogo konzervativniji, ali kada igraju ovi rivali, golovi ne izostaju, baš zbog Sundsvalovog opredeljenja. Vrlo je moguće da rano prime gol, posle čega obično usledi jurnjava. GAIS je dugi niz godina više od deceniju van prve lige, u pitanju je nekadašnji prvak, ali duboko u senci najvećeg rivala Geteborga. Teško da će i ove godine u elitu, ali bolji su tim od prilično nestabilnog domaćina. Golovi su ipak prva opcija...

4115 Penarol - Defensa y Justicia GG&3+ (2.38)

Penjarol je užasan ove godine, četiri poraza u Sudamerikani, ne liče na sebe, čak su uspeli da protiv novajlije Luza, na startu šampionata Urugvaja izgube i sruše nam tiket. Ovakvu krizu ne pamte, na sve, dolazi im solidna argentinska Defensa koja je iza Milionariosa, ali čvrsto drži drugo mesto. Žele da prestignu Kolumbijce kako ne bi morali da igraju baraž za četrvrtfinale. "Halkon" odnosno "Jastreb" je sa Ernanom Krespom na klupi osvojio Sudamerikanu na početku decenije, dobro guraju i sada u prvenstvu, a mogli bi da preuzmu prvo mesto ako pobede, s obzirom da kolumbijski "Milioneri" gostuju kod Amerike Mineiro što nije prijatno iskustvo. Oba tima će igrati na pobedu, kvota na golove je odlična.

4553 Jeonbuk Huyndai Motors - Daegu tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0 (3.30)

Po tabeli bi bilo iznenađenje, ali Džeonbuk mora bolje. U pitanju je jedan od najvećih klubova, ne Južne Koreje, već Azije. Oni su smenili trenera nakon lošeg starta, ovaj klub je vicešampion Koreje, dvostruki šampion kontinenta. Rival Daegu nema takvu reputaciju, pre par godina su bili treći (tada su domaći Dinosauri osvojili ligu), ali je nakon tog uspeha usledila sasvim prosečna sezona za goste sa jugoistoka zemlje. Savladali su u martu "Hjundaijev klub", sada bi mogao da usledi revanš, mada je Daegu u seriji pobeda.

4484 Ponte Preta - ABC 0-1 (3.00)

Naplatili smo loše igre ABC, posle ubedljivog poraza u Resifeu, izgubili su i kod kuće od "Tigrova" iz Novoorizontina. U toj utakmici tipovali smo malo golova, tačnije ne više od jednog. Idemo ponovo, sada ekipa iz Natala, sa atlantske obale putuje sredinom nedelje putuje u San Paolo. Ponta Prete se verovatno sećate iz najvišeg ranga, pre desetak godina su igrali i finale Sudamerikane, izgubili od Lanusa, ali već par godina su van najjače lige. Neće se vratiti ni ove, "Makake" su favoriti na svom terenu u Kampinasu protiv slabašnog tima sa severa, ali bolje od konačnog ishoda je malo golova, mreže bi lako mogle da miruju, ovo su dva od tri najneefikasnija tima u brazilskog Seriji B.

Ne propustite