Mešalica - ''Vatromet'' u Berlinu?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.11.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

A sa Milvolom se zna - na gol manje...

Povezane vesti

8138 Lyngby - Brondby 3+ (1.77)

Naše pravilo znate, ne usuđujemo se da igramo na Brondbi protiv slabijih timova, iako dobro guraju ove sezone. Suviše su nepredvidivi, ali kada su golovi u pitanju, tu opkladu uvek prihvatamo. Ovo je susret gradskih rivala, mada "Kraljevski Lingbi" zaostaje za Brondbijem i Kopenhagenom. Igraju bezbrižno, opstali su prošle sezone zahvaljujući velikom broju datih golova. Ove sezone nisu tako efikasni, startovali su odlično, ali je usledio pad. Gosti iz Vestera, sa jugozapada grada će verovatno pobediti, odoleli su na "Parkenu" protiv "Lavova" završilo je 0:0. Obično u sudarima ova dva tima ima golova, a i plavo-žuti će napasti od prvog minuta.

1413 Union Berlin - Augsburg GGI (4.90)

Ne možemo da odolimo, scenario je ove sezone na "Forsteraju" uvek takav da u prvih desetak minuta Union primi gol pa juri. Augsburg se preporodio nakon dolaska Jensa Torupa na klupu, Danac je probudio tim, insistira na ofanzivi, nekoliko puta su se vratili iz mrtvih, a tim nikada ne odustaje. Veoma su zabavni za gledanje, ali i Bavarci imaju mnogo bolji napad nego poslednju liniju. Union je smenio trenera Fišera, Grote je privremeno rešenje, u njegovom stručnom štabu je i jedna dama, Mari-Luiz Eta, ona će biti prva žena trener u nekom stručnom štabu Bundeslige. Očekujemo vatromer u Berlinu od početka.

2165 Salzburg - Hartberg 1&I>II (4.30)

Ovo bi mogla da bude baš dobra opklada, doba je godine kada Salcburg može da napravi kiks, ali verujemo da će "Bikovi" dobiti Hartberg. Iako su prvi na tabeli, igrači šampiona ne blistaju, Šturm Grac ima takođe 30 bodova. Hartberg igra odličnu sezonu, no Salcburg je drugi nivo kvaliteta. S obzirom da ih čeka Liga šampiona i da treće mesto nije još obezbeđeno, imaju tri boda više od Benfike, misle i na gostovanje u San Sebastijanu. Sve u svemu, možda će napuniti goste u prvom delu i onda štedeti snagu za Baskiju.

1036 Milwall - Coventry 0-1I&1-2II (2.18)

Stil igre Milvola je jasan, na gol manje i godinama je tako. Nisu dobri ove sezone kao prošlih i čini se da će baraž ostati izvan dometa "Lavova". Ni odbrana nije tako granitna, pobedili su doduše pred pauzu, smena trenera je dala rezultat. Koventri je još slabiji, ovo su dva razočaranja ove sezone u Čempionšipu, pa kada se sve sabere, biće dosta straha na obe strane. U "Pećini" nije lako, "Den" je izazov za svaki gostujući tim, u poslednje dve godine uglavnom se susreti ovih timova završavaju malim brojem golova. Nadajmo se da neće biti 0:0.

Ne propustite