Nabilduj tiket - Gde će danas ''pljuštati golovi''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.07.2022.
11:05
Izvor: Sportske.net

Još tri predloga iz današnje bogate ponude AdmiralBet-a.

Povezane vesti

2128 Young Boys - Grasshoppers 2+pp (2.11)

Slavni Grashopers je odavno izgubio bitku sa najboljim klubovima Švajcarske. "Skakavci" su danas tigar na papiru, čak su ispali, uspeli su da se vrate, ali najbolje što mogu da se nadaju je da izbegnu borbu za goli život. Za vikend gostuju u Bernu, Jang Bojsi su izgubili titulu od Ciriha, ali su več u prvom kolu naplatili šampionu, dali su im četiri gola. Usledilo je laganih 3:0 u Sionu, pa čini se da goste ne čeka ništa dobro na "Vankdorfu". Obično na ovim mečevima ima dosta golova, raspucani "crno-žuti" napašće od početka, njihov cilj je da vrate titulu, mnogo su uverljiviji od Bazela, a Cirih niko i ne doživljava ozbiljno. Sve u svemu, golovi u prvom poluvremenu ne bi bili nikakvo iznenađenje.

5262 Aalborg - Horsens 3+ (1.78)

Alborg je loše startovao, to jeste iznenađenje, odbrana je primila čak pet golova, mada treba reći da su posle startnog poraza protiv Viborga, morali da igraju sa Kopenhagenom koji je prejak, ali su opet dali gol. Sada je pobeda imperativ, na sever Danske stiže Horsens. Za razliku od rivala oni su na suprotnoj strani tabele što deluje prilično uvrnuto, pogotovo jer su oba rivala na startu, Lingbi i Kopenhagen pobedili sa po 1:0. Neće dugo "Žuti" ostati na vrhu, ali novi prvoligaš igra neverovatno. Mi verujemo da će Alborg napasti od početka, da će se nesumnjivo kvalitetniji domaćin pitati i da bi oba tima mogla da postignu gol, a onda i 3+ nije daleko...


5633 Bryne - Brann GG&3+ (1.95)

Niko ne dovodi u pitanje da će Bran pobediti. Na kraju krajeva oni su bili prvi favorit za povratak, klub iz Bergena već ima devet bodova prednosti u odnosu na pratioce. Za vikend gostuju Brineu koji je pri dnu tabele ali će opstati jer su Skejd, Grorud i Stjordals Blink baš očajni. Mogu da se opuste, isprse pred liderom, verovatno će izgubiti ovaj meč, ali bi mogli da postignu gol. Na kraju krajeva pre tri nedelje su uspeli da postignu gol u Bergenu, a kod kuće će svakako imati više šansi nego početkom jula u Bergenu.

Ne propustite