Nabilduj tiket - Sijetl za jaču kvotu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.08.2022.
20:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za jače kvote...

Povezane vesti

 6649 Brusque - Sampaio Correa x (3.15)

Druga brazilska liga, Bruske je u težoj situaciji od rivala, mada bi bilo realno da oba tima završe u sredini tabele, van borbe za opstanak. U ovom delu šampionata svaki bod je dragocen pa treba očekivati prilično opreznu igru na obe strane. Domaćin je u seriji od četiri remija, poznati su kao tim koji igra na mali broj golova. Tim iz Santa Katarine obično pobeđuje sa 1:0 kod kuće, ali ovde kako rekosmo nekog velikog rizika neće biti. Sampajo Koreja, ekipa koju zovu "Bolivijci" zbog boje dresova ima zanimljivu ekipu sa nekoliko odličnih mladih igrača, jedini cilj je opstanak. Čini nam se da sa podelom bodova mogu da budu zadovoljni i jedni i drugi, pa smo spremni da preuzmemo taj rizik.

6640 Defensores de Belgrano - San Martin de San Juan 1 (2.28)

Pratićemo formu. Slabiji tim iz Belgrana, Defensor je u dobroj seriji, dobili su par mečeva, ustalili se u sredini tabele i mogli bi da napreduju ako na svom stadionu u Buenos Ajresu savladaju San Martin koji u poslednje vreme igra slabiji. Domaći "Zmajevi" će najverovatnije završiti šampionat u sredini, oni su rasadnik mladih igrača, ali i dobro mesto za kaljenje fudbalera iz većih timova u Buenos Ajresu. Rival San Martin iz San Huana je svojevrememo u prošloj deceniji bio i zu prvoj ligi, četiri sezone, ali za njih je to preveliki zalogaj. I oni služe kao razvojni klub za mlađe igrače. Mnogo lošije igraju u gostima pa je domaćin veliki favorit.

6678 Al Duhail - Al Wakra 1 (1.64)

Katar se sprema za Mundijal, tamošnja liga se obično posmatra kao utočište za velike zvezde, odnosno poslednja isplata. Al Duhail je kupovao veliki broj poznatih lica, ali i trenera, oni su vicešampioni, na klupi je Ernan Krespo. "Crveni vitezovi" u svojim redovima imaju petoricu stranaca, Iračanim Mohamad Ali se vratio iz Evrope, dobro su se pojačali, šampionat počinje ovom utakmicom. Rival, Al Vakra je bila treća prošle sezone, ovo je derbi prvog kola, ali veruje se da je Krespov tim jači i da bi trebalo da slavi na premijeri.

6698 Seattle Sounders - Dallas 1 (1.99)

Sijetl je jedna od najpopularnijih franšiza MLS, prošle godine su bili drugi na Zapadu i izgubili prvo kolo plej-ofa. Ali, nagrada je bila mnogo veća, tim sa pacifičke obale se dokopao CONCACAF Lige šampiona što je najveći uspeh u istoriji kluba. "Zeleni" su uvek favoriti na svom "Lumen Fildu" pre svega zbog neverovatne publike. Tim predvodi sjajni Urugvajac Lodeiro, tu su još Švajcarac Frej, Slovak Rusnak, Kolumbijac Montero. Dalas ima mnogo bolju sezonu nego prošle godine, blizu su plej ofa, Sijetl je ispražnjen posle velikog uspeha, ali još mogu da dohvate osmor mesto, pobeda u ovom meču protiv tima iz Teksasa je neophodna.

6708 Brage - Ostersunds 1 (1.59)

Brage će do kraja biti u velikoj borbi za drugo mesto i direktnu promociju u švedsku elitu. Ovaj klub iz Borlanga je imao pravi rolerkoster rezultata poslednjih deset godina, bio čak i u četvrtoj ligi, sada će pokušati da se prvi put od 1993. nađe među najboljim švedskim klubovima. Treleborg im diše za vrat, vodeći Halmštad će verovatno bez problema osvojiti prvo mesto, pa ovakve mečeve moraju da dobijaju. Gosti, Ostersunds su zakucani za dno, ali su naređali tri remija, ipak bilo bi nerealno očekivati da ostanu u ligi. Realno, domaćin je mnogo bolja ekipa.

Ne propustite