Nabilduj tiket - Više od pet golova na Bran!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.08.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Gde će biti golova i gde su dobre kvote?

Povezane vesti

2120 St Gallen - Luzern GG&3+ (1.67)

Kvota nije baš visoka, ali generalno gledano, Sent Galen je tim koji ima prilično proaktivan pristup igri i napašće od prvog minuta. Kod kuće su dobili oba meča, uz gol razliku 4:0 i veliki broj udaraca ka golu, pa ne sumnjamo da će istu taktiku primeniti i protiv Lucerna. "Espen" imaju par odličnig napadača, pomenimo Lata koga im je pozajmila Atalanta, Šuberta, Von Mosa koji je stigao iz Vitesea. Tim je izgubio prošli meč od Grashopersa pošto su vodili 2:0, problem je iskustvo, previše srljaju, ali to je stil igre koji pogoduje našoj opkladi. Lucern je nepredvidiv, ali takođe sposoban da postigne gol na ovom gostovanju.

8706 Brann - Raufos 5+ (2.70)

Bran je liga za sebe u drugom norveškom rangu. Ekipa iz Bergena je dobila 16 od 19 mečeva, nije izgubila nijednom, postigli su 55 golova, na putu su da sruše mnoge rekorde.  Biće maksimalno ozbiljni iako imaju veliku prednost na vrhu i praktično su se vratili u elitu. Na obalu Atlantika stiže Raufoš čiji je napad znatno bolji od odbrane, ekipa sposobna da se nadigrava i koja ima šansu za baraž. Raufoš dolazi iz blizine Lilestrema, nemaju neke tradiciju, šetaju se između druge i treće lige, igrali su svojevremeno u eliti, ali pre pola veka kada je fudbal u Norveškoj bio potpuno amaterski. Ovaj tim je vrlo efikasan u gostima, imaju par brzih afričkih napadača i mogli bi da daju gol i na najtežem gostovanju u ligi. 

9538 Ostrava - Zlin 3+ (1.73)

Očekivali smo više od Ostrave u novom prvenstvu, najavljivali ih kao potencijalno iznenađenje. Ipak, na startu su neprijatno iznenadili ubedljivim porazom od Sigme kod kuće, da bi u Pragu uspeli da se spasu u nastavku i stignu dva gola razlike protiv Bohemijansa. Ali, odbrana deluje užasno, pa strepe i protiv Zlina koji je igrao bez golova protiv Mlade Boleslav kod kuće, da bi prošle nedelje lako izgubio od Slavije. Ali, dali su gol na gostovanju kod velikana, mogli bi i u Ostravi. Ova ekipa sa istoka Češke, verovatno poznatija po industriji i fabrici cipela "Bata" nego po fudbalu je prošle godine izbegla borbu za opstanak, iako su ih mnogi otpisivali. Popularni "Ševci" bi mogli da iznenade i u Ostravi, a očekuje se efikasna utakmica. Prošle godine u duelima ova dva tima bilo je ukupno deset golova u dva meča.

9554 Valur - Stjarnan GG1 (3.55)

Islandska liga koja se igra u proleće i leto je u punom zamahu. Stjarnan je prošle nedelje rasturio Breidablik koji pokazuje znakove umora. Na kraju je bilo čak 5:2, pa je Stjarnan ponovo u trci za top tri. Što se tiče Valura, ovaj tim je godinama u vrhu, imaju nekoliko danskih igrača, a iskusni trener Johaneson je pre 15-tak godina bio i selektor Islanda pune četiri godine. On će imati poseban motiv dobio je pre dve sezone otkaz u Stjarnanu, Valur je uz lidera najbolji domaći tim šampionata, Stjarnanu neće biti lako, iako imaju pozitivan skor sa komšijama. Sve u svemu, najbolje je probati sa golovima u prvom poluvremenu, jer ovakve utakmice znaju da budu vatromet od početka, a kvote su odlične. 

9351 Yokohama Marinos - Shonan Belmare GG&3+ (2.10)

Odlučili smo se za ovu opkladu jer gost nema šta da izgubi. U pitanju je najteže gostovanje u ligi, "Marinci" su izgubili svega četiri od 33 boda na domaćem terenu. Tu nikakav komentar nije potreban, ekipa koja je deo "Siti Grupe" svim silama želi titulu. Vezali su pet pobeda, imaju prednost na vrhu, ali daleko od toga da je rešeno, Kašiva, Serezo Osaka, Kavasaki ne odustaju. Gosti su tim sa druge strane tabele, pri dnu, tek par bodova iznad crvene zone. Šonan opstaje četiri godine u ligi, spašavajući se u poslednjim kolima, osvojili su čak i malo cenjeni Liga kup kada su se plasirali u viši rang. Znaju da nemaju šansu ako ne postignu gol protiv lidera, u prvom delu prvenstva su ga dali najboljoj odbrani lige, možda im se posreći i ovog puta...

Ne propustite