Nabilduj tiket - Vrebamo goleade!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.08.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Četiri predloga gde bi moglo da ih bude dosta.

Povezane vesti


7495 Sao Paulo - Flamengo 3+ (2.02)

Derbi kola, Sao Paulo nije na nivou rivala, ali Trikolori su prilično efikasni na "Morumbiju". Stadion će biti krcat, ovo je jedan od "derbija naroda" je i jedni i drugi imaju veliki broj navijača. Na klupi domaćih je legendarni golman Rožerio Seni, cilj im je da probaju da uzmu Kopa Sudamerikanu, ali se neće povući pred Flamengom. "Crveno-crni" su se oporavili posle lošeg starta, daleko su od titule, ali su i oni tim koji ima sjajne napadače i neće se braniti na ovom meču. Tradicija ide u prilog ove opklade, nikada u poslednje četiri godine u bilo kom takmičenju Sao Paulo i Flamengo nisu odigrali meč u kome je bilo manje od tri gola.

  2169 Wolfsberger - LASK Linz GG (1.54)

Kvota nije velika, ali bi trebalo da bude sigurno. U Admiral Bundesligi, ovi timovi važe za ekipe koje neguju dobar, napadački fudbal, Volsfberger kod kuće uvek igra ofanzivno, a LASK je dao četiri gola u dva meča. Oni ove sezone žele da se vrate u borbu za Evropu. Imali su svoje šanse u Beču protiv Austrije, mogli i da dobiju, ali i izgube u finišu, dosta su promašivali, to možda naplate domaćima. Prošle godine Volfsberger je u oba meča tukao ekipu iz Linca, ali je tada LASK disao na škrge zbog igranja u Evropi. Sada je situacija obrnuta.

7078 Club Santos Laguna - Cruz Azul 3+ (1.95)

Timovi se nalaze na sredini tabele, verovatno će juriti jednu od poslednjih plej of pozicija, ali obe ekipe igraju prilično zabavne mečeve. Recimo, Kruz Azul sasvim prosečan tim iz Meksiko Sitija, nazvan pompezno "Mašina" je tukao šampiona Atlas u kupu i kandidata za titulu Tigrove u gostima, a od Atlasa su u prvenstvu nedavno izgubili sa 3:2. Vodi ih Dijego Agire, Urugvajac koji je dugo radio u Brazilu, ali i Argentini i pristalica je napadačkog fudbala. Što se Santos Lagune tiče, "Ratnici" su se pojačali, očekuju bolju sezonu od prethodne, srušili su šampiona, u proseku postižu dva gola kod kuće, jurišaće na trijumf, mnogo bolje igraju na "Koroni" nego u gostima...

1005 Tottenham - Southampton domaćin ukupno više od 3+ (1.61)

Totenhem je neuporedivo jači od Sautemptona koji se nije pojačao i nastavio je da dovodi mlade igrače. Da li će isti trik upaliti još jednu sezonu ostaje da vidimo, tek iako Hari Kejn obično "ne radi" u avgustu neće biti čudo ako Konteov tim krene sa goleadom. Neće biti ni čudo ako "Sveci" opet dožive katastrofu, nekoliko puta su se baš izblamirali na ovakvim gostovanjima prethodnih godina. Ali, to im ne smeta sve dok pobeđuju slične sebi i ostaju izvan bitke za opstanak. Po tradiciji kada igraju ova dva tima uvek su mreže pune, s obzirom na početak nećemo rizikovati, ali realno je da vidimo efikasan meč, pre svega zbog Konteovog načina, odnosno napadačke igre domaćih.

Ne propustite