Najuzbudljivije kvalifikacije za evro-takmičenja su pred nama!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Zbog ovoga ćemo pomno pratiti svako kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija!

Povezane vesti

Ko kaže da ovog leta nema dobrog fudbala nakon Eura? Za svice se kaže da su vesnici leta, pa se može reći da su kvalifikacije za evro takmičenja vesnici najkvalitetnijeg fudbala! Svake sezone se desi da neko od “autsajdera“ koji se putem kvalifikacija plasira u Ligu šampiona, Ligu Evrope ili Ligu konferencija napravi veliko iznenađenje i da daleko dogura u takmičenju u kojem učestvuje.

Ne zaboravimo samo kako je pre tri sezone Šerif iz Tiraspolja, nakon što je eliminisao Zvezdu, uspeo da savlada i veliki Real Madrid. Ista ta Zvezda je par sezona ranije savladala budućeg šampiona Evrope, Liverpul, dok navijači Partizana i dalje prepričavaju promašaj Saše Ilića protiv Reala u samoj završnici meča, kada su Crno-beli odigrali 0:0 sa kraljevskim klubom. Pre tri sezone je Dinamo iz Zagreba savladao Čelsi, dok su pretprošle godine Porto i Briž poslali Leverkuzen u Ligu Evrope, a Atletiko Madrid kući, kao poslednje plasiranu ekipu u grupi. Ne treba zaboraviti ni situaciju iz prošlogodišnje grupe A, u kojoj se Bajern, Kopenhagen i Galatasaraj ostavili Mančester junajted bez evropskog fudbala nakon samo šest mečeva u grupi.

Klaksvik, BATE Borisov, Sparta iz Praga, Fenerbahče, Ludogorec, Dinamo iz Kijeva, Bazel, Viktorija Plzen, Bodo Glimt i još mnoge druge više i manje poznate ekipe su svojim izdanjima u Evropi poslednjih godina osvojila srca ljubitelja sporta i ispisale neponovljive fudbalske bajke. Sigurno je da će i ove sezone jedan klub iznenaditi sve i plasirati se dalje nego što je iko očekivao, a do tada nas jedna očekuje najuzbudljivija borba za plasman u sva tri evro takmičenja, koja se od sada igraju u novom formatu. Kako bi strast sa fudbalskih terena širom Starog kontinenta prenela na sve ljubitelje najbitnije sporedne stvari na svetu, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnih 30% freebet bonusa za sve svoje igrače!

Naime, sve što je potrebno da se uradi kako bi igrači preuzeli freebet je da pri uplati depozita ukucaju promo kod EVROPA, koji im donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju kvalifikacioni mečevi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Ova promocija je aktuelna do kraja sezone i dostupna je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu ponudu za mečeve kvalifikacija, pokupite freebet i naplatite svoje poznavanje najboljeg evropskog fudbala, samo u AdmiralBetu!

Ne propustite