NFL tipovi - Kreće groznica američkog fudbala!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.09.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Analiza svih parova!

Povezane vesti

50049 Philadelphia Eagles - Green Bay Packers 1 (1.76)

Prva internacionalna utakmica ove sezone od ukupno pet koliko ce ih biti, na stadionu Korintijansa u Sao Paolu. .Posle prošlogodišnje pobede Pekersa u plejofu u Dalasu, niko ne želi da podceni zeleno-žute iz Viskonsina. Iglsi sa Džejlenom Hartsom, Ej Džej Braunom i Devonte Smitom deluju moćno ali Džordan Lav želi da dokaže da prethodna sezona nije bila slučajna ipak blaga prednosti Filadelfiji zbog iskustva.

50054 Atlanta Falcons – Pittsburgh Steelers 1 (1.56)

Falkonsi su ekipa u usponu, iz sezone u sezonu napreduju dok su Stilersi, iako stalni učesnici plejofa, ove sezone takoreći nepoznanica zbog pozicije kvoterbeka. Glavni trener Tomlin je rekao da je Vilson prvi kvoterbek ekipe a ako gledamo njegov učinak u prethodnim godinama jasno je da je favorit ekipa Atlante na čelu sa 'kapetanom' Kirkom.

50056 Buffalo Bills – Arizona Cardinals domaćin više od 27.5 poena (1.96)

Ovde nema puno priče, sve osim trijumfa Bilsa smatraće se velikim iznenađenjem dok sa druge strane bez obzira na rezultat, svi žele da vide Marvina Herisona na delu.

50061 Chicago Bears – Tennessee Titans 1 hend -3.5 (1.52)

Prilika da Bersi naprave sjajan početak sezone a i te kako imaju oružja za tako nešto, Vilijams, Odunze, Kmet i Alen bi trebalo da bez većih problema savladaju Tajtanse koji nemaju načina kako da odgovore.

50055 Cincinnati Bengals – New England Patriots 1 (1.23)

Pobeda Bengalsa se ne dovodi u pitanje, Berou i družina neće imati težak zadatak jer je ekipa Petriotsa jedna od najlošijih ove sezone.

50057 Indianapolis Colts – Houston Texas 2 (1.65)

Koltsima se vraća startni kvoterbek Ričardson i sigurno da je željan igranja pogotovo što ima 'top' u ruci, dobar pas igrač koji takođe dosta trči. Sa druge strane Teksansi, možda jedno od iznenađenja prošle sezone, ulaze sa još više energije. Doveli su Stefona Digsa, kvoterbek Straud je već imao dobre igrače oko sebe, kompletniji su, prednost ekipi Teksansa jer deluju zaista dobro.

50058 Miami Dolphins – Jaxonville Jaguars 1 (1.58)

Na sunčanoj Floridi se igra komšijski derbi, Dolfinsi sa Akejnom i Hilom ne bi trebalo da imaju nekih poteškoća. Na suprotnoj strani Trevor Lorens jeste bolji kvoterbek od Tagovaloe iz Dolfinsa, ali on tu širinu u napadu.

50060 New Orleans Saints – Carolina Panthers 1 (1.50)

Prilika da Derek Kar i kompanija konačno naprave nešto, pobeda Sejntsa se ne dovodi u pitanje.

50059 New York Giants – Minnesota Vikings manje od 42.5 poena (1.79)

Utakmica za izbegavanje, Vajkinzi imaju najboljeg hvatača lige, Džastina Džefersona, ali nemaju više Kirka Kazinsa. Da bi hvatač bio dobar treba mu kvoterbek koji će ga hraniti loptama, to nedostaje gostima. Šta tek da kažemo o Džajantsima? Danijel Džouns nije ništa konkretno uradio od dolaska u NFL, njegova zamena DeVito je delovao u nekim trenucima solidno ali ni on nije kalibar za velike strani u ligi. Minesota je bliža pobedi, ali bolje da odigrate minus poene.

50063 Los Angeles Chargers – Las Vegas Raiders 1 (1.63)

Dolaskom na kormilo Čardžersa, Džim Harbo je doneo promene što je i vidljivo posebno u napadu trčanjem koje najviše voli. Rejdersi su ekipa koja sa ovakvim sastavom nema šta da traži u Kaliforniji.

50062 Seattle Seahawks – Denver Broncos domaćin više od 23.5 poena (1.86)

Ovogodišnji Bronkosi ne mogu da pariraju osrednjim Sihoksima, ruki kvoterbek Bronkosa će imati dosta problema sa protivničkom odbranom a Di Kej Metkaf i napadački korpus Sihoksa biće nerešiva enigma.

50064 Cleveland Browns – Dallas Cowboys 2&manje od 40.5 poena (3.90)

Vraća se Dešon Votson ali preko puta ima odbranu Kaubojsa. To bi trebalo da bude prevaga u trijumfu Dalasa.

50065 Tampa Bay Buccaneers – Washington Commanders 1 (1.56)

Prednost ide Bakanirsima pre svega zbog iskustva Mejfilda, Evansa i Gudvina a teško da će ruki kvoterbek Komandersa uspeti da napravi neko čudo u svojoj prvoj utakmici.

50066 Detroit Lions – Los Angeles Rams 1&više od 50.5 poena (2.90)

Lajonsi su možda igrali najlepši fudbal prošle sezone koji im je doneo pobedu u plejofu posle više od tri decenije. Verujemo da će tako nastaviti jer napad Lajonsa deluje dosta bolje od ofanzive rivala. Budući član kuće slavnih, Aron Donala, više ne igra, odbrana ekipe iz El Eja mnogo oslabljena.

50075 San Francisco 49ers – New York Jets 1 (1.44)

Uz meč Čifsa i Rejvensa koji je odigran u noći između četvrtka i petka, ovo je derbi kola. Fortinajnersi ulaze u sezonu željni titule jer su je u produžetku izgubili. Ekipa je ostala na okupu, čak je i drama oko Ejuka završena potpisivanjem novog ugovora. Džetse predvodi slavni Eron Rodžers, koji ima negativan skor sa Fortinajnersima. Prilika za osvetu? Teško, Mekefri, Ejuk, Samjuel i Kitl ne bi trebalo da dovedu pobedu u pitanje.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak