Ovo je Junajtedova odluka oko Ronalda, AdmiralBet te poziva da se opkladiš šta će biti dalje!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 07.07.2022.
09:53
Izvor: Sportske.net

Realno, drugog rešenja nemaju...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Izgleda da klub ne može da učini ništa, ni treći dan se Ronaldo nije pojavio na pripremama za novu sezonu i niko nije siguran hoće li se uopšte ukrcati na avion za Tajland, gde će tim provesti deo priprema za novu sezonu i gde već za pet dana igraju sa Liverpulom.

Šampionat počinje za četiri nedelje, Ten Hag ne želi nerešenu situaciju oko Ronalda, a klub je promenio stav.

Navodno, svesni su da ne mogu da ga zadrže protiv njegove volje, da igrač njegovog statusa i njegove plate sigurno može da pokvari mnogo toga u timu ako ostane, a ne želi da bude deo svlačionice, pa sada Junajted čeka da Mendeš donese ponudu.

Super agent je razgovarao sa Barselonom, Napolijem, Bajernom gde su mu izgleda zatvorena vrata, a Kristijano nema dilemu, želi da u ovom poslednjem delu karijere igra Ligu šampiona. Hoće li se neka vrata otvoriti teško je reći, poziv iz Reala ne stiže, mada ne treba zanemariti smisao za biznis Florentina Pereza.

Španski mediji su išli toliko daleko da su čak pominjali Atletiko, Ronaldovu omiljenu žrtvu dok je igrao u Španiji, ali nema nikakvih naznaka da i klub i igrač razmišljaju o tome.

Ostalo bi rešenje da se odrekne velikog novca i vrati u Sporting iz Lisabona, da zatvori krug, ali to je verovatno poslednja opcija.

Sve u svemu, ako puste Ronalda, u Junajtedu mogu možda da računaju na simbolično obeštećenje, kao i kada je iz Juventusa odlazio na "Old Traford", oslobodiće se njegove plate, a onda kreće potera za napadačem. 

AdmiralBet je izbacio kvote za naredni klub Kristijana Ronalda, pa možete da se okušate...

Ne propustite