Počinju kvalifikacije za LŠ, AdmiralBet ima ovaj tiket za tebe!

Autor: Boris Jovanović
utorak 05.07.2022.
09:21
Izvor: Sportske.net

Za vas smo dana izdvojili četiri para...

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

Utakmicama u utorak i sredu startovaće kvalifikacije za novu sezonu Lige šampiona. 

Samo što smo se oprostili od klupskog fudbala, dobro, nije samo, prođe preko mesec dana, kad, evo nas opet! Liga šampiona se vraća na terene širom Evrope, doduše, one manje atraktivne jer je sam start kvalifikacija, ali ko voli – neka izvoli.

Ova godina je izuzetak i pauza za odmor i punjenje baterija igračima je kratka. Brojni to ni nisu okusili... S kraja sezone u dres reprezentacije, a potom odmah na pripreme i u novu kampanju. Razlog za to je naravno Svetsko prvenstvo koje se održava ove zime.

Tu možemo svrstati Ludogorec koji je ponovo pun internacionalaca, od kojih se ističu Brazilci. Momci iz zemlje sambe i kafe često su uzroci dobrih rezultata „lude šume“ u novijoj istoriji, a izuzetak neće biti ni sada. Jedanaestostruki uzastopni šampion Bugarske za prvog rivala imaće Sutjesku iz Nikšića i to bi trebalo da bude rutinski posao po tim Antea Simundze. 

U utorak nastupa i švedski prvak Malme sa našim strategom Milošem Milojevićem na klupi, te Veljkom Birmančevićem i mnogim drugim kvalitetnim fudbalerima. Tu je prekaljeni Ola Toivonen, Niklas Moisander... Malme ima visoke ambicije i žele da se domognu grupne faze jednog od tri takmičenja, po mogućstvu Lige šampiona, ali bi bili vrlo zadovoljni i Ligom Evrope. Njima je protivnik islandski Vikingur iz Rejkjavika i naravno, Šveđani važe za velikog favorita. 

Biće zanimljivo ispratiti put severnomakedonskog Škupija koji u svojim redovima ima jednog od traženijih igrača ovog leta, a mimo je radara. To je Sandej Adetundži, momak kojeg je Škupi platio samo 2500 evra nigerijskom Rivers junajtedu, a sada traže višemilionsko obeštećenje. Dao je 20 golova na 28 utakmica prošle sezone, dobar je bio i na pripremama pa će biti zanimljivo ispratiti ga na međunarodnoj sceni. Red Impsi, odnosno Linkoln sa Gibraltara je skup amatera, teško će se održati u Makedoniji.

I na kraju golovi, trebali ih da bi bude u meču između TNS i Linfielda. Šampioni Velsa i Severne Irske, domaći su nešto ozbiljnija ekipa, oba tima su poluprofesionalna, teren TNS je dobar, mogli bismo da u ovoj maloj "Bitki za Britaniju" vidimo prilično otvoren meč i dosta šansi, pa 3+ zvuči primamljivo.

Mi smo izdvojili četiri para za vas iz današnjeg programa:

5307 Malmo FF - Vikingur Reykjavik 1 (1.25)
5396 Ludogorets - Sutjeska 1 (1.18)
5309 Shkupi - Lincoln 1 (1.50)
5306 TNS - Linfield 3+ (1.88)

Kvota je 4.2, broj express tiketa koji možete odigrati u našim lokalima, ali i online 194783.

Srećno!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak