Prelazi - "Vađenje" Tigrova sa obale, Tobol favorit u Finskoj

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.07.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Bogata ponuda je sjajna prilika da se pogodi toliko željeni prelaz.

Povezane vesti

5744 Jeonnam Dragons - Greeners 1-1 (2.80)

Solidna forma "Zmajeva", nisu izgubili poslednja četiri meča u drugom rangu Koreje, ali će mnogi reći da se od njih više očekivalo u dosadašnjem delu prvenstva. Oni su i osvajači Kupa iz 2021. godine, igrali su internacionalno takmičenje, ali su nekako zarobljeni na sredini tabele druge lige i nikako da odu gore. Sada je prava šansa, Ansan Grinersi dolaze na megdan, tim koji ne zna već dugo za pobedu, vezali su pet poraza, imaju izuzetno slabu odbranu... Čini se da je ovde za domaće imperativ pobede, ali i gosti imaju imperativ da konačno zaigraju bolje. Kvalitet je na strani domaćina, to je nesumnjivo.

5736 Novorizontino - Londrina 1-1 (2.30)

Očajna serija "Tigrova sa obale" koji su do pre par kola bili prvi na tabeli Serije B, ali je usledila serija od 4 utakmice bez pobede, odnosno tri poraza i jedan remi. Sada im u goste dolazi Londrina, jedan od najslabijih timova ako pogledate tabelu, ali ako pogledate prethodno kolo, oni su pobedili trenutno prvoplasirani tim, Vila Novu. Ipak, ta pobeda je, slobodno možemo reći, slučajna, ako imate vremena, pogledajte sažetak te utakmice, videćete da je Vila Nova imala stotinu šansi, Londrina jednu jedinu iz koje je postigla gol. Vreme je da se ta sreća, koja im se pojavila u prethodnom kolu, vrati, Novorizontino je apsolutni favorit i vreme je da se vrate među vodeće ekipe, odnosno timove koji su favoriti za plasman u elitu.

5692 RFS - Makedonija GP 1-1 (2.07)

Klubovi iz Letonije prave ogroman korak. Odlično igraju, videli ste Rigu protiv Vikingura, ali i RFS protiv Makedonaca. Đorče Petrov nije tim koji je toliko kvalitetan da može da napravi sada već veliko iznenađenje i da prođe dalje, pošto su na svom terenu bili slabiji. Zapravo, nisu uputili nijedan udarac u okvir gola, to dovoljno govori kakvi su u ofanzivnom delu. Letonci su bolji tim, očekujemo ih u drugom kolu kvalifikacija, a ako imamo u vidu da su dobili 1:0 prvi meč, neće ništa prepustiti slučaju i boriće se za novu pobedu. Za razliku od prvog duela, očekujemo koji gol više u mreži naših južnih suseda.

5693 Honka - Tobol X2-2 (2.95)

Tobol je u prvom meču pokazao nadmoćnost, ali u pojedinim trenucima utakmice. Sjajan je bio Miljan Vukadinović, fudbaler koji je svojevremeno bio odličan i u Vojvodini, bio nadomak Partizana. On je postigao oba gola za Tobol u prvom meču, a Kazahstanci su daleko bolje pripremljeni fizički od Finaca, to je bilo jasno u drugom poluvremenu kada je došlo i do potpunog preokreta. Sada Honka, prosečan tim, mora da napravi novi preokret, mislimo da nisu sposobni za to, Tobol je daleko kvalitetniji rival ne samo na papiru, dokazali su to i u prvom susretu. Očekujemo i golove u mreži domaćina, iako kvote nisu baš naklonjene gostima. Mi verujemo u njih.

Ne propustite