PROŠLO čak OSAM evroligaških specijala AdmiralBet-a sa izvanrednim kvotama!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.11.2023.
14:53
Izvor: Sportske.net

Nadamo se da niste propustili ove sjajne prilike.

Povezane vesti

Posle još jednog odigranog kola u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, prilika je da napravimo osvrt i na izvanrednu ponudu AdmiralBet-a koju ste u prethodnih par dana mogli da iskoristite.

Radi se o specijalima za evroligaške utakmice, a epilog je da je prošlo čak osam takvih specijala, što možete da vidite i u našoj ilustraciji.

U utakmici Partizan - Alba (89:74) prošao je specijal da Naneli, Ledej i Avramović postignu 45+ poena, za šta je ponuđena kvota bila čak 10.0.

U utakmici Olimpijakos - Crvena zvezda (88:83), prošao je specijal da Nemanja Nedović pogodi 4+ trojki, kvota za to je bila 7.0, baš kao i specijal za Ajzeu Kenana iz Olimpijakosa koji je takođe pogodio četiri trojke, za šta je ponuđena kvota bila 5.0.

U utakmici Panatinaikos - Virtus (90:76) prošao je specijal da Marko Belineli iz Virtusa pogodi 5+ trojki, sa izvanrednom kvotom 11.0. U istom meču, prošla je i kvota 10.0 da krilni centar Panatinaikosa Kostas Mitoglu ostvari učinak od 20+ poena i 7+ skokova.

U beogradskom duelu Makabija i Fenerbahčea (78:73) prošao je specijal za Vilbekina da postigne 5+ trojki, za šta je realizovana još jedna sjajna kvota, 11.0!

Specijal da Markus Hauard pogodi 5+ trojki doneo je kvotu 8.0 u pobedi Baskonije nad Asvelom (88:81), a u istom meču je prošao i specijal da košarkaš Asvela Žofri Lovernj postigne 15+ poena i 7+ skokova, uz kvotu 10.0.

Čestitamo svima koji su iskoristili ove sjajne specijale.

Ne propustite