Realu se drma tron, Virtus skida krunu kralju

Autor: Darko Mitrović
petak 15.03.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta nas sve očekuje na zatvaranju 29. kola Evrolige!

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Juče je odigrano šest evroligaških duela, a na nesreću svih ljubitelja košarke iz Srbije, oba naša kluba su pretrpeli poraze. Crvena zvezda je ispustila 18 poena prednosti protiv Makabija, pa je na kraju Ponos Izraela slavio sa 84:80, nanevši Zvezdi i 19. poraz u Evroligi ove sezone.

Crveno-belima je potrebno čudo da se desi u preostalih pet utakmica, ali plasman među top 10 ne deluje moguć ni u domenu teorije. I drugi beogradski klub je izgubio svoj sinoćni meč, iako su se Crno-beli dobro držali do poluvremena, kada je rezultat bio 51:48 za Barsu. Nakon toga su Katalonci ubacili u petu brzinu, a ni 27 poena Alekse Avramovića nije bilo dovoljno da ublaži ubedljiv poraz. Nakon ovog poraza Partizan se nalazi na 10. poziciji sa skorom 13-16, a mesto među top 8 deluje sve dalje i dalje, s obzirom da devetoplasirani Makabi ima skor 16-13.

Derbi kola je odigran u Pireju, gde je Olimpijakos savladao PAO sa 71:65 u petom međusobnom susretu ovih ekipa u sezoni, a večerašnji derbi se igra u Bolonji, gde će Virtus ugostiti Real od 20.30 časova. Ekipa Luke Bjankija je u prošlom kolu poražena od Olimpijakosa, da bi u nedelju savladali Armani u derbiju 22. kola Serije A. Sa druge strane, kraljevski klub je u seriji od tri uzastopna poraza u Evroligi i sada imaju samo dve pobede viška u odnosu na drugoplasiranu Barsu. U istom terminu se sastaju Bajern i Žalgiris, dok večerašnji program otvaraju Asvel i Efes.

Poraz Reala bi dodatno zakomplikovala situaciju na vrhu tabele Evrolige, a kladionica AdmiralBet je i za ovu priliku spremila brojne specijale sa sjajnim kvotama, kao i standardnih 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

Celokupna ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Ne propustite