Specijal - Kakve kvote na Lesora u AdmiralBet-u! I ne samo to...

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

Francuski centar ponovo u ''Štark areni''.

Povezane vesti

Samo dan posle spektakularnog duela Partizana i Baskonije u ''Štark areni'', već večeras sledi novi spektakl na istom mestu - Crvena zvezda od 20 časova dočekuje Panatinaikos.

Nažalost, Crvena zvezda je izgubila šanse za plasman u Top 10, ima problema i sa povredama igrača, ali dobra vest je da se Miloš Teodosić oporavio i večeras bi Zvezdinog ''mađioničara'' trebalo da vidimo na terenu.

Kada su gosti u pitanju, oni žele da što pre potvrde plasman u plej-of i da izbegnu mogućnost da ''skliznu'' u plej-in, pa će večeras imati ogroman motiv da upišu novu pobedu.

Veliki adut trenera Atamana biće bivši centar Crvene zvezde i Partizana Matijas Lesor koji ove sezone briljira i u dresu atinskih ''zelenih''.

Ponovo je u grupi igrača sa ponajboljim učinkom u Evroligi, pa ga je AdmiralBet uvrstio i svoj današnji evroligaški specijal. I to uz sjajne kvote!

Pogotovo se izdvaja kvota 30.0 da Lesor večeras upiše 10+ skokova i 10+ izvedenih slobodnih bacanja. Takođe, odlična je i kvota 10.0 za Lesorovih 5+ ličnih grešaka i 5+ pogođenih slobodnih bacanja.

Ali, to nije sve. AdmiralBet je u svom specijalu pripremio još dosta sjajnih ponuda.

Na primer, kvota je 7.00 da Adam Hanga upiše 15+ poena za Zvezdu protiv Panatinaikosa, ili kvota 10.00 da Vladimir Lučić u dresu Bajerna protiv Valensije postigne 10+ poena i 5+ skokova.

Sve to i još mnogo toga možete da vidite na OVOM LINKU ili klikom na ilustraciju u prilogu.

Ne propustite